Pálava: Jak zareaguje Ája, když zjistí, že Popelková má v penzionu tajné sídlo neřestí, kam si Jaromír chodí pro výprask?

Pálava: Jak zareaguje Ája, když zjistí, že Popelková má v penzionu tajné sídlo neřestí, kam si Jaromír chodí pro výprask?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Malý košt nového dílu: Všechny vesnice fungují stejně. Moc kulturního vyžití nemají a menší i větší skandály jsou tak příjemným rozptýlením. Křetice nejsou výjimkou, a tak když se roznese, že má vyzobaná slunečnice Popelková v rodinném penzionu tajný erotický salón, vše najednou začíná dávat smysl.

Na tajné zálety starosty, který si do poklidného penzionu na okraji vesnice občas přivede ženu, která s naprostou jistotou není jeho manželka, už si místní zvykli. Novinka, kterou pustil do světa majitel kempu Hřebec, který by se klidně mohl pasovat na největší místní drbnu, však způsobila po Křeticích rozruch.

Popelková (Jana Krausová), jejíž manžel Cyril (Pavel Zedníček) se netají tím, že ho žena doma bije, zašla tak daleko, že za ní chodí i cizí chlapi a za výprask jí platí. A mezi stálé klienty patří i Jaromír, kterého už v penzionu viděla i Iveta. Tajně se za ním vypravila z kempu, když si všimla, že se snaží s taškou nenápadně vypařit. A hned jí to bylo podezřelé.

Popelka, zdroj FTV Prima

Jaromíra zná už roky a také si hned vzpomněla, že když chodil během studií na zálety, bral si vždy tašku, aby se mohl převléknout a náležitě upravit. Když ho tajně sledovala až k penzionu za vesnicí, kde mu vyšla naproti stará Popelková, nemohla si tak velké tajemství nechat pro sebe. Hřebec se pak postaral o to, aby v Křeticích nebyl nikdo, kdo by byl o poslední senzaci ošizený.

Jak se s tím vypořádá Popelka, Ája a samotný Jaromír? Budou lítat facky a zadarmo.

Není to však jediná novinka, která vytrhla poklidné vinaře z vysedávání před sklípky a číhání na turisty. Do vesnice se vrátil „ztracený“ syn starého farmáře Hýska a otec jeho vnuka Buddyho.

Milan (Robert Jaškow) kdysi utekl z farmářských holínek, protože jeho světem byla hudba a stal se velmi úspěšným. Na rodnou hroudu zavítá jen občas a nikdy to nedopadne dobře, protože znovu a znovu odmítá převzít rodinné dědictví.

Tentokrát však možná se štěstím z konfliktních situací vyvázne, protože Staňa Hýsek už na nátlak manželky (Jana Paulová) nabídl hospodářství Buddymu (Jan Brožek).

Ve vesnici se objevil další host, který také způsobil rozruch, i když jinak. Za Filipem přijel jeho syn Adam, a když se zastavil u rybníka, narazil na Elišku, dceru Fuksy (Miroslav Táborský). Vyplašená dívka zalarmovala místního „šerifa“ Tauše (Pavel Nečas), a tak byl mladý smolař hledanou osobou ještě dříve, než došel do vesnice.

A jak už to na Pálavě bývá, všechno se musí řešit ve sklípku. A tentokrát si na povedenou partičku přijde posvítit i stará Popelková.

Zdroje článku: