Denisa Nesvačilová ze seriálu Pálava je v centru pozornosti kvůli své milostné aférce, která je zábavnější než její postava fyzioterapeutky Áji

Denisa Nesvačilová ze seriálu Pálava je v centru pozornosti kvůli své milostné aférce, která je zábavnější než její postava fyzioterapeutky Áji
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Denisa Nesvačilová není na TV Prima nováčkem a objevila se už v seriálu Slunečná. Vypadá to však, že během účinkování v populární show Tvoje tvář má známý hlas, dokázala přesvědčit, že má i na výraznější role a disponuje nejen talentem, ale zvládne i velké výzvy.

Soutěž Tvoje tvář má známý hlas sice nevyhrála, ale i tak se jí povedlo zanechat nesmazatelnou stopu.

Denisa Nesvačilová, TV Nova

Možná za její zvyšující se popularitou je i prozrazený vztah s Petrem Kolečkem, který podle médií opustil kvůli zrzavé herečce partnerku Anetu Vignerovou, se kterou má syna. Právě práce na společných projektech údajně Nesvačilovou a Kolečka sblížila.

Ať už vztah dopadne dobře nebo špatně, Nesvačilová se tak dostala na první stránky bulváru, což se ji kvůli herecké práci moc nedařilo.

V seriálu Pálava, s trochu rozpačitým startem, má jednu z hlavních rolí a objeví se i v dalším seriálovém projektu TV Prima – v seriálu Dobré zprávy, který nahlédne do zákulisí televizního zpravodajství. Nesvačilová má hezkou roli moderátorky sportovních zpráv.

Seriál Pálava sice diváky nenadchl, ale herečka si pochvalovala, jak si natáčení v krajině obklopené vinohrady herci a celý filmový štáb užili.

Nesvačilová je popularitou, kterou ji nepřinesl seriál, ale milenecký vztah, zaskočená. Trochu deprimující musí být, že diváky nezajímá její herecký výkon v seriálu, ale spíše je zajímá, proč Kolečko opustil modelku Vignerovou, se kterou má syna.

Zrzavá herečka ze seriálu Pálava kvůli zvýšenému zájmu všetečných novinářů odřekla i účast na vyhlášení Muže roku. Podle Blesku prohlásila, že nepojede „do jámy lvové“.

Pro Expres se nechal slyšet ředitel soutěže David Novotný, že takové amatérské jednání nebude tolerovat, protože herce z TV Prima měl nasmlouvané a na Nesvačilovou podá stížnost.

Představitelka fyzioterapeutky Aji ze seriálu Pálava se brání, že si s Kolečkem začala až poté, co se s matkou svého dítěte rozešel, ale Expres uvádí, že se Aneta Vignerová dozvěděla o románku svého přítele dvě hodiny předtím, než byl článek zveřejněný v Blesku.

Účast na akci Muž roku měli herci domluvenou půl roku předem a na herečku to nevrhá zrovna nejlepší světlo. David Novotný to považuje za nevhodné a neprofesionální chování.

Pikantní aférka možná alespoň trochu zvýší zájem o seriál Pálava, který zatím nenašel žádnou diváckou skupinu, u které by zabodoval.

Zdroje článku: