Je Viky dobrou nebo špatnou chůvou? Ben a Sofie v tom mají zřejmě jasno

Je Viky dobrou nebo špatnou chůvou? Ben a Sofie v tom mají zřejmě jasno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky by nikdy nenapadlo, že by mohla pracovat jako chůva pro malé děti. O to překvapenější byla, když zjistila, že jí toto povolání jde přímo skvěle a děti si ji zamilovaly. 

 Viky nikdy v životě nezvažovala žádnou práci s dětmi. Ráda a velmi dobře šije a většinu života se živila právě tímto svým koníčkem. Se svým bývalým přítelem Kamilem byla spolumajitelkou firmy, která se věnovala zařizování bytů, a Viky zde mohla své schopnosti plně využít. Jenomže jak už se často stává, z Kamila se vyklubal zlý a zákeřný člověk.  

Viky jsme v seriálu potkali právě ve chvíli, kdy si to napochodovala do soudní budovy. S Kamilem se totiž začala soudit o firmu, kterou jí tento její bývalý přítel vzal. Doufala, že si tímto krokem změní život. A ani netušila, jak moc se jí to povede. Potkala zde totiž dvě malé děti. Bena a Sofii Křížovy. Že se jedná o pěkné lumpíky, to jsme mohli pochopit již z prvních scén. Stejně tak nám byla Viky představena jako žena, která má nervy na pochodu. Děti v té době rozhodně nebyly její prioritou.

Právě její tvrdý přístup jí ale přinesl pracovní nabídku ze strany otce Bena a Sofie, soudce Petra Kříže. Ten jí nabídl, aby se stala chůvou jeho dětí. Jelikož Viky potřebovala peníze, nabídku přijala.  

Sofi Křížová (Adéla Hesová) má Viky velmi ráda, hodně si rozumí, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Děti jí ze začátku dávaly pěkně zabrat, ale nakonec se z Viky Janečkové stala ta nejlepší chůva, jakou kdy Petr pro své děti měl. Viky se dětem věnuje naplno a povedlo se jí s dětmi navázat krásný a důvěrný vztah. Petr a také hospodyně Ilonka byli velmi překvapení, jak moc si děti svou chůvu Viky oblíbily, a dokonce ji poslouchají na slovo.  

Děti si ji naprosto oblíbily a nehodlají se smířit s tím, že by jim již do života nepatřila. Dokonce si velmi přejí, aby se sblížila s jejich tatínkem a stala se jejich novou náhradní maminkou. Ta jejich jim totiž bohužel zemřela. Viky tak v sobě našla něco, co by nikdy nečekala. Kromě dobře placené práce, která ji baví, našla také dva malé človíčky, které má moc ráda. V hospodyni Ilonce a Petrově mamince Danuši našla také skvělé přítelkyně. A v Petrovi? V tom našla novou lásku, která je ale zatím bohužel poněkud nešťastná. 

Zdroj článku:
  • Autorský text