Viky ze seriálu ZOO je těhotná! Řekne o tom Petrovi?

Viky ze seriálu ZOO je těhotná! Řekne o tom Petrovi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každá legrace jednou skončí. To ví i Viktorie, která si s panem soudcem užila pár hezkých chvil a věřila, že odjezdem Alex to celé vyšumí. Jenže netušila, že jí Petr zanechá dáreček, jenž znovu převrátí její život vzhůru nohama.

Kdo objeví pozitivní test?

Nové epizody populárního rodinného seriálu Zoo si už teď můžete pustit s předstihem v online vysílání. Dozvíte se tak spoustu novinek ze života svých oblíbených hrdinů, včetně toho, že Viky po krátkém románku s Petrem neplánovaně otěhotněla. Ráno tak trpí nevolnostmi a nicnetušící Anička se bojí, aby to nechytla. Právě ona později najde v koupelně prázdnou krabičku od těhotenského testu.

Hned začne pátrat po testu samotném a objeví ho ve Viktoriině nočním stolku. Ona, stejně jako Danuše a Ilonka, se snaží Viky přesvědčit, aby dala vztahu s Petrem šanci. I jeho dětem by se ostatně náramně líbilo, kdyby ji mohly mít za maminku. Navíc se jim konečně povedlo zbavit Markéty, takže cesta je volná!

Viky neví, co vlastně chce

Viktorie si naneštěstí není jistá, zda Petra doopravdy miluje, a i kdyby, těžko by jí odpustil, že ho vodila za nos a vydávala se za vlastní sestru. On se teď navíc pokouší dívce vyhýbat, protože mu příliš připomíná Alex. Z toho důvodu raději tráví čas v práci nebo doma v pracovně, ale Ilonka ho úspěšně odchytí pod záminkou, aby si dal zákusek v přítomnosti Viky. Děti ho přemlouvají ke stolní hře a všímavá hospodyně podotkne, jaký je to skvělý táta a že je divné, když se na něj holky neslétávají ze všech stran. To Petra přivede ke zmínce o Alex, s níž by si rád promluvil, ale nedaří se mu ji sehnat.

Anička má jasno! Petr by měl znát pravdu

Anička (herečka Michaela Pecháčková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Večer začne Anička přemlouvat Viky, aby Petrovi pověděla o dítěti. Jenže ona ji odbude, že je to jenom její věc a ať se do toho neplete. Zároveň Aničce nařídí, aby to nikomu neprozradila! O těhotenství se zatím nesvěřila ani Mařeně. Ten přitom navrhuje přivést Alex zpátky z Ameriky, když vidí, že je Viky do Petra stále zamilovaná. Problém tkví v tom, že by si přála, aby se zamiloval do ní – do jejího skutečného já, ne do iluze. Mohlo by se to podařit?

Zdroj článku:
  • autorský text