Faux pas v Ulici: Líbat se na dětské oslavě syna? To není moc chytré. I Franta si to slízne společně se Skyler

Faux pas v Ulici: Líbat se na dětské oslavě syna? To není moc chytré. I Franta si to slízne společně se Skyler
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alex vyčte tátovi, že už nemá rád maminku. Přistihne ho totiž s Kateřinou. Vilma měla tentokrát pravdu, tohle dobře nedopadlo. Ani na Frantu v 4319. dílu Ulice nečeká pochvala. Odnese si to i za Skyler.

Lumír má dost věčných neshod s Vilmou. Snaží se s ní domluvit alespoň na krátkém příměří, které bude trvat po dobu Lexíkovy oslavy narozenin. Má na ni totiž dorazit i Kateřina, kterou Lexík pozval, a tak chce Lumír předejít zbytečným scénám ze strany jeho mámy. Ta mu na příměří přistoupí, ale to jen kvůli Lexíkovi. Taky to na ní bude na oslavě znát. A to ještě netuší, co se stane později. 

Zdroj: TV Nova

Evžen s Blankou si užívají krásné období a veškerý volný čas tráví spolu. Všechno ale není zalité sluncem, a tak oba musí vyskočit z jejich zamilované bubliny, kterou se nese jen láska a krásné chvíle, které nikdy nekončí. Evžen se chystá začít oznamovat nájemníkům zvýšení nájmů a do toho se mu vůbec nechce. Není se co divit, protože ho nečekají příjemné návštěvy. Blanka se zase musí odtrhnout od Evžena, i když to dělá velmi nerada. Myslí však také na Kristýnu, které se psychicky přitížilo, a tak si s ní chce udělat holčičí večer. 

Zdražování se netýká jen nájemníků uličního domu. Zdražují se i energie v hospodě a bistru a tržby naopak klesají. To se dotýká třeba takové Aničky, která bude první na řadě, za níž Evžen přijde oznámit jí nemilou věc. V bistru jí naopak Vendula snížila plat, protože po ní převzala roli vedoucí a Anička tak přišla o příplatek. Po rozhovoru s Evženem má proto těžkou hlavu, musí počítat, zda si bydlení ve stejném bytě bude moct dovolit. Je na všechno sama. Stěhování je však ta poslední možnost. 

Skyler se vrátila do Ulice. Jela domů sbalit si věci a odstěhovat se od bývalého přítele. Nic však nešlo podle plánu. Skyler se chtěla sbalit v klidu, když Dirk nebude doma, ale on si na ni počkal v bytě. Ztropil jí obrovskou scénu a tlačil na Skyler, aby se s ním rozloučila intimně. Té se naštěstí podařilo se mu vysmeknout a utéct. Nakonec na něj musela zavolat policii. Všechno vypráví Frantovi. Sblíží je nakonec Skyleřin nešťastný osud? To se teprve uvidí, ale pro tuto chvíli jsou tihle dva minimálně na jedné lodi, protože dostanou oba příšerně vynadáno od Skyleřina otce. 

Zdroj: TV Nova

Lumír s Kateřinou se na Lexíkově oslavě nepředvedou v tom nejlepším světle. Lumír vyláká Kateřinu do ložnice, protože dostane velkou chuť ji políbit a obejmout. Jenže Lexík vtrhne do ložnice a uvidí, jak se líbají. Po zbytek oslavy se tváří jako přešlý mrazem. Vilmě to vrtá hlavou, a tak Alexe po oslavě zpovídá. Všechno se od něj dozví a Lumír od ní dostane opět vynadáno. Alex se na Lumíra také zlobí. Vyčítá mu totiž, že přestal mít rád maminku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text