Lumír s Kateřinou se konečně dočkali své romantické chvilky!

Lumír s Kateřinou se konečně dočkali své romantické chvilky!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani Itálie ani štěnice ani nic jiného už Lumíra s Kateřinou nepřipravilo o romanticky strávenou chvilku. Po době delší, než by sami chtěli, spolu Kateřina a Lumír skončili v posteli. Od té doby k sobě občas zaskočí a Lumír už si stihl kvůli sexu s Kateřinou vykoledovat malér u své dcery Venduly. 

Kvůli chvilce s Kateřinou nechal Lumír Elišku Kaštanovi 

Je až neuvěřitelné, co s chlapem udělá opětovaná láska. Lumír je do Kateřiny zamilovaný až po uši. Na tom by zase nic tak špatného nebylo, kdyby jeho pudy neohrožovaly malou Elišku, která opravdu za nic nemůže. Kdyby si Lumír nechal laškování s Kateřinou na dobu, kdy ho nic a nikdo nebude zaměstnávat, nejspíš by teď byly jeho vztahy s dcerou přátelštější. Vendule totiž zůstává rozum stát nad tím, co její otec provedl.

Když vozil Elišku a měl ji plně na starosti, zazvonil mu telefon a v něm se ohlásila Kateřina s tím, že má volnou chvilku a jestli za ní nemůže Lumír zaskočit. Něco takového se přece neodmítá, a tak Lumír neváhal a strčil kočárek se spící Eliškou prvnímu kolemjdoucímu, na kterého narazil. V tomto případě to byl Kaštan. Ten si myslel, že Lumír chytil průjem, a tak mu Elišku, ačkoliv nerad, pohlídal. 

Když Vendula viděla kočárek s Eliškou v rukou Kaštana, málem ji trefil šlak. Zatímco si myslela, že je Eliška v bezpečí u svého dědy, vozil ji cizí chlap, a ještě navíc nad ní mával telefonem. Od Lumíra to samozřejmě brala jako zradu a pohrozila mu, že pokud si své hormony neuklidní, už nikdy Elišku na hlídání nedostane.

Kateřina s Lumírem potřebují novou strategii 

Jiskřící vztah Lumíra a Kateřiny. Zdroj: TV Nova

Je vidět, že okolí pro jiskřící vztah Lumíra a Kateřiny nemá moc pochopení. Lumír by si přál mít Kateřinu jen a jen pro sebe. Ale jak to vymyslet? Možná by celé věci pomohlo, kdyby se Kateřina k Lumírovi nastěhovala. Tak by mohli trávit večery hezky pohromadě jako rodina. Každopádně potřebují novou strategii. Především pak Lumír si musí uvědomit, že kromě milovníka Kateřiny je také otcem, tátou a dědou. Aby byl klid, musí se naučit všechny své role hezky skloubit. 

Zdroj článku:
  • autorský text