Jan Dolanský, hvězda seriálu Slunečná, rozbrečel svou nevěstu ještě před svatbou

Jan Dolanský, hvězda seriálu Slunečná, rozbrečel svou nevěstu ještě před svatbou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těžko říct, kdo z nich je slavnější a oblíbenější. Seriálové a filmové hvězdy Jan Dolanský a Lenka Vlasáková patří k výrazným hereckým osobnostem českého stříbrného plátna. Patří také jeden druhému, a to již úctyhodných dvacet let. Loni si spolu slíbili lásku až na věky věků. Jejich první setkání ale velké lásce nenasvědčovalo a vzali se až na několikátý pokus. Jejich vzpomínky jsou však více než úsměvné.

Po devatenáctiletém vztahu se rozhodli, jak se říká, do toho praštit. Žádost o ruku a první přípravy na svatbu probíhaly dost originálně. Jan žádal Lenku o její ruku již vícekrát. Lenka pokaždé souhlasila, ale vždy jim do toho vlezlo něco důležitějšího, jak se její manžel romanticky zmínil v talk show 7 pádů Honzy Dědka. Poslední jeho nabídka přišla v létě roku 2020 při trávení společných chvil na jejich chalupě. Jeho partnerka se svatbou opět souhlasila, ale několikátý den poté se dostavily slzy. Když se svého novopečeného nastávajícího zeptala, zda tedy zajedou na úřad vše domluvit, zeptal se jí proč? A to Lenku rozplakalo. Ženich si ale naštěstí včas uvědomil, co provedl a společně se pak na úřad rozjeli. 

Tam způsobili obrovský poprask, protože svatbu chtěli zorganizovat ještě ten samý týden. Všechny příbuzné a přátele šokovali a někteří dokonce nevěřili, že je to pravda. Honzy se ptali, zda není opilý a Lenky svědkyně se jen smála. S přípravami doslova sprintovali, i prstýnky sehnali ze dne na den, a vyplatilo se. Nakonec to byla svatba se vším všudy. Dýchla na ně i romantika. Své ano si řekli na zámku Křinec a oba byli oděni ve sváteční bílé. 

Seznámili se při natáčení společného filmu Udělení milosti se zamítá. Poprvé se potkali na castingu onoho filmu, ale o přeskočení jiskry se vůbec nedalo mluvit. Jan k Lence přikráčel a oslovil ji familiárním čau, což Lenku dost překvapilo a ta se ohradila s tím, že se snad říká dobrý den. Pro něho to tedy byla namyšlená paní herečka a pro ni byl on nevychovaný floutek. Jan navíc inkasoval hned první natáčecí den od Lenky facku, když ji chtěl v jedné scéně znásilnit. Žádná romantika a láska na první pohled to tedy nebyla. Jan se i přes první vzájemné nesympatie do Lenky zadíval a po několika zaslaných květinách a tajných vyznáních byla ruka v rukávu. Lenka se kvůli němu rozvedla, přisvojila si ke svému i příjmení Dolanská, společně se starají o čtyři děti a stále tvoří krásný, harmonický a usměvavý pár.  

Zdroj: