Ordinace v růžové zahradě 2: Eva odhazuje zábrany a vrhá se na Broučka, Radka se Zitou mají hodně velký průšvih

Ordinace v růžové zahradě 2: Eva odhazuje zábrany a vrhá se na Broučka, Radka se Zitou mají hodně velký průšvih
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kamenická nemocnice je vzhůru nohama. Renner sice pád přežil, ale na následky zranění způsobené pádem zemřel. Jenže nezůstalo bez povšimnutí, že právě v den pádu se vrátil Vojta do práce a v nemocnici se pohybovala i Radka.

Zita se chce jít přiznat na policii, jenže Radka je proti. Už má svou zkušenost, že jí nikdo nevěřil, a je přesvědčená o tom, že by to tak dopadlo znovu.

Situace se komplikuje v okamžiku, kdy se do vyšetřování vnutí policistka, která vyšetřovala Radčino znásilnění. Ta má hned jasno a vypadá to, že pro Radku opět nastanou zlé časy.

Vilík je smutný z toho, že Eva je opět udobřená s Jáchymem, a jeho zamilovanost je tak zřejmá, že si jí všimne i Švarc. A ten je se vším hned hotov, proto Vilíkovi vysype, že Jáchym rozhodně se zálety neskončil, protože ho slyšel, jak si domlouvá s nějakou ženou schůzku.

Vilík nemá asi co jiného na práci, a tak odpoledne Jáchyma sleduje. Vidí ho, jak bere ženu do vozu a odjíždí. Když se za ním vydá, skončí v zahradě domu a přes okno pořídí pár fotek Kaliny a „údajné milenky“. Jenže Kalina si jel obhlédnout dům, který by mohli s Evou koupit, což samozřejmě Vilík netuší.

Když v práci Eva přijde a omluví se mu, začne Jáchyma zase chválit a bolavé srdce zamilovaného sanitáře je silnější než rozum, takže jí ukáže fotografie Jáchyma s cizí ženskou. Když jí večer manžel doma tvrdí, že byl u sestry, už ví, že lže a odchází za Vilíkem. Ten je doma sám a Eva se na něj bez zábran vrhá.

Alenu čeká bolestivé zjištění. Na vyšetření doktor zjistí, že dítěti nebije srdce a rovnou Alenu objedná na zákrok. Ta je smutná dvojnásob, protože Ondra podle ní utekl od zodpovědnosti.

Mladý medik zatím podstupuje vyšetření na onkologii v Hradci. Když mu Alena nebere telefon, rozhodne se na revers odejít a vše jí vysvětlit. Ta ho ale nepustí ke slovu, řekne mu, jak se věci mají s těhotenstvím a vyhazuje ho. Plná emocí a hormonů si neuvědomuje, že není jediná, kdo má problém.

Jsou vůbec schopní se ti dva domluvit?

Zdroj článku: