Ordinace v růžové zahradě: Renner je nebezpečný jako zvíře zahnané do kouta

Ordinace v růžové zahradě: Renner je nebezpečný jako zvíře zahnané do kouta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celý díl s romantickým názvem „Smím prosit“ přinese hned několik dějových zvratů a v Kamenici nezůstane nic, jak bývalo. Přichází nemoc, pomsta, zoufalství, zraněné duše a pád ze střechy.

Alena se začíná smiřovat s tím, že je těhotná. S těhotenským testem v ruce oznamuje novinku Ondrovi, který je z nečekaného těhotenství překvapenější než Alena. Není to ale jediný problém, který bude muset řešit.

To, co vypadalo původně jako zánět průdušek, by podle vyšetření mohl být návrat rakoviny, kterou už jednou Ondra prodělal. Na varování doktora, že je návrat nemoci možný, se snažil zapomenout. O to drsnější je výsledem vyšetření.

mladý medik Ondra, zdroj: TV Nova

Teď musí okamžitě nastoupit do nemocnice v Hradci na další vyšetření, a protože nechce Alenu děsit předčasně, tváří se, že si něco vyřizuje kvůli škole. Alena si to ale vyloží po svém a myslí si, že Ondra utíká, aby nemusel řešit její těhotenství. Má sice oporu v matce, ale nakonec bude na ní, aby se rozhodla, co dál. A možná nebude mít pro rozhodování ty správné argumenty, protože netuší, co musí její přítel řešit. Pokud se unáhlí a vzdá se těhotenství, protože bude mít pocit, že sama další dítě nezvládne, možná Ondra přijde o jedinou možnost mít dítě. Agresivní léčba, kterou by musel podstoupit, pokud se ukáže, že podezření na rakovinu je zpět, už by mu možnost mít děti mohla vzít.

Jáchym s Evou jsou jako dva holoubci, jenže ani u nich všechno nebude ideální. Jejich problémem se stane Brouček a Eva konečně pochopí, že je do ní zamilovaný. Bude zmatená a rozzlobená, protože měla Broučka za dobrého kamaráda, a navíc žila v přesvědčení, že je gay. Jak se zachová, až pomine první nával zlosti, že jí vlastně lhal a tvářil se jako kamarád, aby ji byl nablízku?

Eva a Brouček, zdroj: TV Nova

Děj kolem Rennera a Radky je nabitý adrenalinem. Vyšetřování postupuje dobře, a dokonce i sestra v Hradci, kterou Renner znásilnil, nakonec svůj příběh řekla. Nad násilníkem se stahují mraky a v okamžiku, kdy jeho advokát zjistí, že by mohlo dojít na soud a že je reálná možnost svědectví několika dalších žen, rozhodne se z případu odstoupit, aby si nekazil pověst.

Renner začne panikařit a v hlavě se mu zrodí ďábelský plán, jak se jednou provždy svých problémů zbavit. Když nebude Radka, nebude obvinění.

Příležitost na sebe nenechá dlouho čekat a mladou ženu překvapí na střeše nemocnice, kam si šla vypít kávu. Dojde k boji o život, do kterého se nakonec zapojí i Zita, které dojde, že se něco děje, když Renner není v ordinaci a Radka na střeše nemocnice nebere telefon.  A jeden z účastníků souboje to ze střechy vezme zkratkou.

Příště se bude vyšetřovat pád ze střechy, Alenu čeká těžká volba a Brouček se bude udobřovat s Evou.

Zdroj článku: