Šance pro Bedřicha a Aničku je tady. Podaří se velký návrat velké lásky v Ulici?

Šance pro Bedřicha a Aničku je tady. Podaří se velký návrat velké lásky v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bedřich na Aničku nikdy nezapomněl a to platí i naopak. Vždy je něco svedlo dohromady, a když spolu zrovna nebyli, měli k sobě i tak velmi blízko. Teď jsou oba znovu sami. Gábina udělá ve 4294. dílu zásadní rozhodnutí, které se dotkne její kariéry. To Karla se do rozhodnutí stále nemá.

Gábininy rodiče spolu řeší momentální situaci a Šimonovu podroušenou psychiku. Gábina má za sebou dvě ozařování a Šimon nese máminy stavy velmi špatně. Mastný se smiřuje s nástupem do vězení, ale nejvíce mu leží na srdci Šimon. Má v plánu mu věnovat každý den, než se nechá zavřít.

Milena ho ujišťuje, že všechno nějak zvládnou a že je tu ještě Herman, který se postará. O něm a jeho péči nechce Mastný nic slyšet. A Jirka se přitom tak snaží. Nakupuje, stará se o Gábinu a věnuje se Šimonovi. Konečně to vyjde a jdou spolu na střelnici, aby se Šimon trochu odreagoval. Po takovém zážitku je Šimon i ochoten přijmout, že už se do Berlína možná nevrátí. 

Gábina zatím řeší, co si počne s rozdělanou kolekcí. Do poslední chvíle věřila, že to vymyslí a dokáže domluvenou práci dotáhnout do konce. Po nástupu léčby však sama usoudí to, co jí říkají všichni okolo ní od doby, co onemocněla. Že by se měla šetřit, soustředit se jen na léčbu a nechat práci stranou. Napadne ji tedy domluvit se s jiným návrhářem, aby za ni kolekci dokončil s tím, že Veroniku pověří šitím modelů v jejich dílně. Nechce nechat alespoň švadleny na holičkách. 

Z Emy se stala dospělá dívka, která má před sebou vysokou školu. Na tu však Ema jít nechce. Chce jít rovnou do práce. Na společné oslavě s Bedřichem se ji Anička snaží přesvědčit, aby si to ještě nechala projít hlavou. Ema je však pevně rozhodnutá a ani Anička, ani Bedřich s tím neudělají nic. Co však změnit mohou, je konec tohoto večera. Otevřou si šampaňské, a když už je čas Bedřichova odchodu domů, nabídne mu Anička, že u ní může přespat. A tak se také stane. 

Karla se svěří Dominice, že je v koncích. Neví, kudy kam. Stydí se za to, co dělá, ale je zoufalá. Nemá sílu vztah se Štěpánkem ukončit. I Dominika vidí, jak se trápí, a ráda by jí nějak pomohla. Neví však vůbec jak. Jediné, k čemu Karlu dokola nabádá, je, aby to skončila, dokud nebude pozdě. Vidí však, že je to marné, protože po jejich rozhovoru Karla znovu spěchá za Jakubem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text