Nezapomene Kateřina v Itálii na Lumíra?

Nezapomene Kateřina v Itálii na Lumíra?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K italské domácnosti ještě Lumír s Kateřinou neměli šanci ani dojít, zato Kateřina je přes prázdniny v Itálii. A tak se nabízí otázka, jestli na Lumíra nezapomene. Přece jen kolem sebe bude mít spoustu pohledných Italů. Ti budou, co se vztahu týče, mnohem temperamentnější, než je Lumír. U toho může být Kateřina ráda, že se rozhoupal k první puse. 

Kateřina je temperamentní žena 

Povahy Lumíra Nykla a Kateřiny Dubovské se příliš neslučují. Zatímco Kateřina je temperamentní žena s optimismem v krvi, Lumír je stárnoucí bručoun, který čas od času propadne depresím i vlivu alkoholu. Na druhou stranu se mu nemůžeme divit, vždyť mu zemřela jeho milovaná manželka Světlana. S Kateřinou teď prožívá to, co už s nikým dlouho ne. Měl by ale zbystřit. Pokud mu bude vše trvat tak dlouho jako první pusa, hrozí riziko, že se Kateřina poohlédne jinde. Kateřina totiž k životu potřebuje rychlé tempo a chlapa, který se nebojí prosadit se. Lumír by jí s jeho ostýchavostí brzy mohl začít lézt krkem. 

Itálie ke Kateřině sedí. Majitelka hospody v Ulici je totiž stejně divoká, jak divoká krev koluje v žilách Italů. Možná se Lumír přece jen bojí oprávněně, aby si Kateřina za dobu svého pobytu u své dcery někoho nenašla. Ostatně to už před ní také zmínil, čímž možná ještě více srazil k zemi své plusové body.

Ital by byl Kateřině k ničemu 

Jenže jakkoliv hezký a vypracovaný Ital by byl Kateřině k ničemu, kdyby s ní nechtěl odjet zpátky do Česka. Jedinou Lumírovou výhodou totiž je, že má Kateřina hned vedle jeho bistra podnik. Vždyť ten ji živí, a tudíž se k němu musí vrátit. Lumír tak doufá v to, že i kdyby Kateřina propadla kouzlu nějakého Itala, nechala by ho tam a přijela sdílet lásku pro změnu s ním. To je ovšem jeden z horších scénářů. Lumír samozřejmě doufá v to, že se mu Kateřina nadšeně vběhne do náruče, jakmile ho uvidí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text