Je Anička Lišková osudovou ženou Bedřicha Lišky?

Je Anička Lišková osudovou ženou Bedřicha Lišky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A spadla klec. Když se Alice v Ulici dozvěděla, že se Béďa svěřuje své bývalé ženě Aničce s jejich intimními věcmi, rozhodne se vztah ukončit. Bedřich s ní nechce mít dítě, pořád hlídá Ladu a Alice začíná mít pocit, že je pátým kolem u vozu.

To je situace, která nejspíš zadní vrátka nemá. A tak se po čase ukázalo, že osudovou ženou Bedřicha je přece jen Anička Lišková.

Anička je teď sama a s Bedřichem mohou začít tvořit pár 

Anička je teď totiž sama, což přispělo k tomu, že se jí Bedřich začal chodit svěřovat. Ke komu jinému měl jít, když jedině Anička ho dobře zná a i po všech jeho eskapádách mu rozumí? Jenže tady se maličko přepočítal. Žádná žena totiž nechce, aby si její muž chodil pro radu ke své bývalé ženě. Alice věděla, že k sobě mají s Aničkou blízko a nadmíru to respektovala. Vždyť spolu strávili podstatnou část života, vychovali dvě děti a nerozešli se ve zlém. Jenže pak si náhodou přečetla SMSku, kterou poslal Bedřich Aničce a Anička jemu. Zpráva jí prozradila více, než ona sama chtěla.

Potom se začala cítit nejistě a narážky Aničky v bistru na to, jak oba svou situaci krásně vyřešili, jí na náladě nepřidali. Šla se projet na motorce, a protože byla myslí někde úplně jinde, stroj položila. Další okolnosti ji pak podpořili v tom, že je nejlepší se s Bedřichem rozejít. A ke komu si myslíte, že bude Bedřich pospíchat? No samozřejmě, že k Aničce. 

Eva Hacurová jako Alice, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Anička při Bedřichovi stála i po tom všem, co jí provedl 

Anička si v Ulici prošla velmi dlouhou a někdy docela strastiplnou cestu. Ukázala se být ženou s nadhledem, která dokáže odpouštět a některé věci jen tak přejít. Když děti vyrostly a Bedřich už s ní další dítě nechtěl, naučila se mít svůj vlastní život.

Chvílemi žila i s jinými muži, ale nakonec zůstala sama. K Bedřichovi jí to navíc pořád táhne, o čemž svědčí jejich společný úlet v posteli v době, když měli oba své partnery. Je tak velmi pravděpodobné, že se Bedřich k Aničce vrátí, protože je jeho osudovou ženou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text