Ordinace v růžové zahradě: Nesmrtelný Čestmír udělá Aleně ze života hotové peklo. Nebude v nebezpečí?

Ordinace v růžové zahradě: Nesmrtelný Čestmír udělá Aleně ze života hotové peklo. Nebude v nebezpečí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena tušila, že setkání s oplakaným a pohřbeným manželem nebude jednoduché, ale jak postupně zjišťuje, události, které prožil, musely být mnohem horší, než si dovede představit. A to bohužel nezůstalo bez následků.

Zaskočená Alena postupně zjišťuje, že se z Mexika vrátil cizí muž, kterého nezná

Po shledání na letišti byl Čestmír požádán, aby se ubytoval na noc v hotelu a podstoupil zdravotní prohlídku a pohovor kvůli svému únosu. Teprve potom se může vydat domů. Ale muž, který vystoupil z letadla, je úplně jiný člověk, než který před rokem zmizel.

Alena zjišťuje, že je duchem někde úplně jinde, a co je ještě horší, je výbušný. Záchvaty zlosti se u něj projevují hodně nečekaně i kvůli maličkostem. Otázky se přímo nabízí.

Jak to bude fungovat, až výbušného manžela přiveze domů k dětem? Nebudou v nebezpečí? Jde o dočasný stav, nebo se musí připravit na život s psychicky nemocným člověkem?

Bianka řeší stále Sama

Bianka je stále smutná z toho, jak dopadla její hra na přítelkyni slavného influencera. Když potká na chodbě v nemocnici Samovu matku, překvapeně zjišťuje, že se k ní chová stále mile, a navíc jí vyřizuje vzkaz, aby se za Samem zastavila.

A když to udělá, dostane od svého idola návrh, že by mohla ještě chvíli hrát jeho přítelkyni, protože to pomáhá jeho popularitě. Má to však háček. Sam má jít co nevidět domů, což se mu nehodí. Pověřuje tedy Bianku, aby mu pobyt nějakým podfukem prodloužila.

Přestože Dominika zamilované kamarádce vysvětluje, že ji její idol zneužívá, Biance je to jedno. Věří, že když dostane u Sama šanci, tak se do ní zamiluje.

unavený Leoš Mára, zdroj: FTV Prima

Zdena už otevřeně vyhlásila Leošovi válku

Zdena Suchá si už ode dne, kdy Leoš operoval ruku jejímu manželovi, všímá, co primář dělá. A není s jeho přístupem k pracovním povinnostem zrovna moc spokojená. Zášť se v ní hromadí, a tak si na Máru dokonce oficiálně stěžuje Valšíkovi. Leoš však tvrdí, že si na něj Zdena jen zasedla a osočuje ho ze zavinění pomalého pooperačního hojení ruky svého muže. Tam ale i při prošetření nikdo chybu neshledal.

Táňa se stále více sbližuje s Budulínkem, i Leoš si na něj už zvyká. Má obavy z toho, jak jim dítě bude chybět, až ho vrátí matce. Možná i tento důvod ho vede k tomu, že chce léčbu pacientky urychlit. Jenže po změně medikace žena umírá. Obhájí Leoš své rozhodnutí, nebo se bude muset zodpovídat ze zavinění její smrti? A využije další chyby Zdena, aby si upevnila pozici v nemocnici a třeba pomýšlela na primariát?

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek