Ordinace v růžové zahradě: Čestmír přiletí ve tři. A co bude s Ondrou?

Ordinace v růžové zahradě: Čestmír přiletí ve tři. A co bude s Ondrou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondra chodí jako tělo bez duše, protože pro svou lásku k Aleně nevidí řešení a je stejně bezradný jako ona. Když jí matka řekla, že už bude mít Čestmíra doma napořád, došlo jí, že v jejím životě už Ondra zabral důležité místo a teď je všechno pryč. Napořád?

Ondra smutní spolu s Biankou, kterou zapudil její falešný přítel. Nakonec místo mejdanu, který pro ně Dominika uspořádala, končí ti dva spolu v pokoji, každý s lahvinkou vína a se zlomeným srdcem. Bianka si uvědomila, že se jí sice hodně líbila pozornost, kterou na sebe strhla, když se vydávala za Samovu přítelkyni, mnohem více jí ale chybí samotný Sam, se kterým si hodně rozuměla.

To jí ovšem nebrání v tom, aby se nabídla Ondrovi. Ten je ale ještě moc fixovaný na Alenu, a přestože nevidí žádnou možnost, jak s ní být, není zatím připravený na jinou ženu.

Jinak to má Boban Švarc, který je připravený vždy. Krouží kolem Dariny, která ho vytrvale odmítá. Užvaněný Švarc se zmíní Vilíkovi a Evě, že má Darina políčeno na Kalinu a že to byla ona, kdo přišel na rande, když se za něj vydával.

Eva tak najednou pochopí, proč je na ni Darina hnusná. Několikrát ji viděla s Jáchymem a má pocit, že ji záletný manžel chce zpět. Stejný pocit má i Vilík, a to v něm vzbudí vlnu žárlivosti a začne se chovat jako hlupák.

Mezitím ovšem Boban zaboduje, když se Dariny zastane ve sporu s Leošem. Ta je překvapená jeho galantností a konečně jí dojde, že moc na výběr nemá, pokud nechce být pořád sama. Z kávy v kanceláři je najednou večeře a potom noc u Bobana. Kdo by čekal bouřlivou mileneckou noc, bude se divit. Ti dva si jen chtějí užít blízkost jiného člověka, a tak končí u Bobana v ložnici, ale „ve vší počestnosti“.

U Leoše a Táni je doma pořádná divočina. Budulínek řve a řve, a když mu Táňa naměří teplotu, chce se s ním vydat do nemocnice za Bělou. To už ale nestihne, protože začne zvracet, a to tak intenzivně, že se o dítě musí starat Leoš. Táňa předpokládá, že něco chytila od malého. Ten ale přece nezvracel! Že by se konečně zadařilo a byla těhotná?

Táňa s Budulínkem, zdroj: TV Nova

A velkolepé drama této epizody přichází na konec. Všechny stopy Ondrovi přítomnosti v bytě Mázlových jsou odstraněny, děti poučeny, že se o něm nebude mluvit, a Alena se chystá na letiště. Návrat ztraceného muže se blíží. K velkému překvapení zjišťuje, že není sama, kdo přijel Čestmíra uvítat. Společnost jí dělá Sandra, která bude zjišťovat, co se vlastně v Mexiku stalo. Po ruce je také psycholožka, kdyby se někdo hroutil.

A je to tady. Návrat postavy, kterou všichni chtěli zpět. Jen se vrací v okamžiku, kdy ho nechtějí diváci a možná už ani Alena.

A to se teprve ukáže, jak jim to se změněným Čestmírem bude klapat. Ještě že má poblíž náruč, kde může hledat útěchu.

Malá ochutnávka z příští epizody

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek