Dominika se ukázala být velmi dobrou kamarádkou, podrží Karlu i nadále?

Dominika se ukázala být velmi dobrou kamarádkou, podrží Karlu i nadále?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barmanka Dominika, která v Coolně ulovila Tonyho, se ukázala jako opravdová kamarádka, když se nemohla jen tak koukat na to, jak si Karla šlape po štěstí. Na Karlu zatlačila, aby neseděla na dvou židlích a konečně se rozhodla buď pro Máru, nebo pro Jakuba. Přitom doufala, že Karla zavrhne Jakuba a dá přednost své rodině. To se málem nestalo, díky náhodě však Karla konečně pochopila, co je Jakub vlastně zač. 

Dominika Karlu prokoukla

Jako správná kamarádka barmanka Dominika Karlu ihned prokoukla. Něco se jí na Karle nezdálo a její smysly také postřehly, jak to mezi ní a Jakubem jiskří. Zprvu tomu nechávala volný průběh, když ale viděla, jak se Karla a Jakub Štěpánek líbají před jejich domem, rozhodla se zakročit. Na Karlu vytasila svůj vlastní nedávný incident s bývalým spolužákem i to, jak ji Karla hned odsoudila. Vzpomínáte ještě na to, jak se na školním srazu Dominika sblížila s bývalým spolužákem? Najednou k němu začala mít blíže než k muži, kterého měla po svém boku. Karla jí tehdy na románek přišla a včas ho zarazila. Rázně jí doporučila, aby s dotyčným přerušila veškeré kontakty. Dominice se to podařilo, bohužel však měla smůlu, že jí na nevěru přišel také Tony. Tomu měla co vysvětlovat. 

Dominika se Karle snaží pomoci jak jen může, Zdroj: TV Nova

Karla je teď ve stejné situaci jako tehdy Dominika. Proč ona rázně nepřeruší kontakty s Jakubem a nesmaže si jeho číslo? Je totiž zamilovaná, a když tehdy tvrdila, že Dominiku chápe, neměla ani ponětí, s čím se tehdy Dominika musela popasovat. Vždyť ona sama bez Jakuba nevydrží ani týden, a dokonce kvůli němu rušila pracovní povinnosti.

Podrží Dominika Karlu i za cenu toho, že ztratí důvěru Máry? 

Jenže Dominiku a nejen ji, ale vlastně všechny, kteří o Karlině nevěře ví, čekají krušné chvilky. Karla sice procitla a poslala Jakuba k vodě, ten ale vůbec nevypadá na to, že chce vztah ukončit. Možná se jí bude mstít a možná to na Karlu všechno práskne. Spolu s ní na dno lží stáhne i Dominiku, která o nevěře věděla a Karlu kryla. Jak se pak Dominika podívá Márovi do očí? A nejen ona, ale také Bruno, který o nevěře své sestry také věděl. To se dozvíme po prázdninách. 

Zdroj článku:
  • Autorský text