Co je šeptem: Příběh Beaua Burroughse, který v jedné rodině svedl tři generace žen

Co je šeptem: Příběh Beaua Burroughse, který v jedné rodině svedl tři generace žen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film je poctou svému slavnějšímu předchůdci s názvem Absolvent a je postavený na příběhu mladé ženy Sarah (Jennifer Aniston), která se dozví, že její matka a babička byly inspirací pro vznik slavného Absolventa z roku 1967.

Sarah si na základě informací, které získá, vytvoří svou teorii, jak to vlastně s její matkou bylo, a protože se jí už nemůže zeptat, kdo je jejím skutečným otcem, rozhodne se najít tajemného muže a zjistit pravdu o všem, co se stalo v době, kdy její matka otěhotněla.                                                                               

Film provázela v začátcích natáčení řada problémů. Po dvanácti dnech natáčení se k projektu přidal režisér Rob Reiner a vzal režisérskou židli Tedovi Griffinovi, který je dobrým scénáristou (Dennyho parťáci, Mistrovský plán, Vrahouni, V mysli vraha), ale režie komedie mu moc nešla. Reiner zastavil natáčení, vyměnil část obsazení a filmového štábu, opravil scénář a po týdnu se pustil do natáčení. A romantická komedie má šmrnc i po 17 letech.

ShirleyMaclaine, Kevin Costner, zdroj: TV nova

Sarah je trochu nesvá ze svého vztahu se snoubencem Jeffem Dayem (Mark Ruffalo) a se svými pochybami se svěří babičce Katharině (Shirley MacLaine). Babička je hodně svérázná žena, a tak trochu nechtěně na situaci zareaguje a zmíní, jak její dcera Jocelyn (zesnulá matka Sarah), měla také pochybnosti o své lásce a týden před svatbou si vyrazila na dobrodružný výlet za Beauem Burroughsem (Kevin Costner), který se trochu proti své vůli stal předlohou pro postavu ve slavném příběhu Absolvent. A jak později vyplyne ze situace, babička se s Burroughsem také zapletla.

A protože podezření Sarah, že by jejím otcem mohl být úplně cizí muž, sílí, rozhodne se na minulost zeptat přímo Burroughse.

Z toho se mezitím stal úspěšný podnikatel, a když se Sarah ujistí, že není jejím otcem, stane se jí přesně to, co se stalo její matce a babičce.

Jennifer Aniston, Kevin Costner, zdroj: TV Nova

Celá záležitost se začne komplikovat, když se na scéně objeví snoubenec Jeff, kterému dojde, že se Sarah pátrání vymklo kontrole.

Romantická komedie se šarmantním Kevinem Costnerem, kterému role svůdníků prostě sednou, tak může potěšit fanynky už tuto neděli. Costnerovi bylo v době natáčení 50 let.

Zdroj článku: