ZOO: Aničce ta fialová sluší. Další romantická chvilka mezi Ančou a Adamem

ZOO: Aničce ta fialová sluší. Další romantická chvilka mezi Ančou a Adamem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dočkali jsme se další scény ve spodním prádle! Jak to teď mají Anča s Adamem? Dočkáme se konečně nějaké romantické scény, nebo navždy zůstanou jen přáteli?

Jejich dnes už docela bohatá minulost začala vzájemnou nenávistí. Poté, co Anna Sidonie Novotná nastoupila jako Anča do ZOO, byli s Adamem Hruškou na kordy. Nemohli se ani vystát a chvílemi to vypadalo, že to bude kdo z koho. Nebyli schopni spolu pracovat.

Adam byl přesvědčený, že Anča je hloupá a líná holka, co mu jen dělá naschvály. Na druhou stranu Anča byla přesvědčená o jeho emoční plochosti a nervové nevyrovnanosti. Navíc ho považovala za hulváta a možná i kriminálníka. Přestože je Anča hodná a fajn holka, bylo to všechno trochu nahnuté. Poté, co je ředitelka téměř násilím donutila spolupracovat na projektu, začali k sobě postupně nacházet cestu.

Adam Hruška – někdy trochu tajemná postava veterána z války v Afganistánu trpí malárií a má pocit, že kvůli své minulosti nemůže žít normální život nebo mít normální vztah. Holky neřeší, každopádně je ale jasné, že na Anči mu záleží víc, než si připouští. Všichni si pamatujeme na scénu, kdy Anču zachránil od nosorožců, nebo situaci, v níž jí pomohl s pátráním po pašerácích zvířat. Anča si k němu vybudovala sympatie celkem rychle.

Především tedy poté, co jí Adam zachránil život, a ona najednou před sebou viděla chlapa, který ji ochrání před čímkoli. Je to gentleman, ale na druhou stranu umí říct věci na rovinu, nemaže se s tím, ale jí se zastane vždycky. Se vším jí, i když po svém, pomůže. Je to chlap na správném místě a ona to ví, ale čeká od něj trochu více iniciativy v jejich vztahu. Už jednou si poslechla, že se k sobě nehodí a že spolu nemohou být, a tak vyčkává, až si Adam uvědomí, jaká to byla pitomost, a především až Adam vystoupí z pasivní zóny a projeví zájem.

Pomalinku se začíná zdát, že Adam konečně chápe, že s city nemá cenu bojovat. Když vejde do přípravny krmení u žiraf, kde se Anča zrovna převlíká, a Adam ji přistihne ještě ve spodním prádle, je vidět, že mu vůbec není lhostejná a jiskří to na všechny strany. Každému z nás je v té chvíli jasné, že by Adam velmi rád prozkoumal fialovou podprsenku důkladněji než jen ode dveří. Zároveň si s ním Anča tak trochu zahrává. Dělá, že nechce, aby ji viděl, a přitom jí to velmi imponuje. Ve skutečnosti po ničem jiném netouží, jen neví, jak mu to dát lépe najevo.

Tohle ovšem není jediná scéna ve spodním prádle, kde jsme potkali tuto dvojici. Už dříve, nedlouho po akci u nosorožců, musela Anča skočit za Adamem do vodní nádrže, aby mu pomohla upravit vnitřní expozici a nedošlo k jejímu poškození, případně až k havárii v podobě prasklého skla akvária.

Tehdy se musel Adam dobře ovládnout, protože Anča neváhala a skočila za ním jenom v kalhotkách. Každopádně ani tenkrát z toho nebylo pokračování, i když to mezi nimi jiskřilo nadějně. Uvidíme, čeho se dočkáme po této chvilce nabité romantickou energií.

Zdroj článku:
  • Autorský text