Sidonie Novotná ze seriálu ZOO, dáma v letech, co má styl

Sidonie Novotná ze seriálu ZOO, dáma v letech, co má styl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sidonie Novotná je poněkud svérázná žena v letech, která je nejen hlavou rodiny, ale také hlavou rodinné sklářské firmy. Přesto, že je již babičkou dospělých vnoučat, má neuvěřitelně skvělý styl. 

Sidonie Novotná neodmyslitelně patří k seriálu ZOO. Nejedná se sice o hlavní postavu, ale přesto umí dokonale ovlivnit životy hned několika dalších postav. Sidonie je dáma v letech, která řídí nejen rodinnou sklářskou firmu, ale snaží se řídit také celou svoji rodinu. To se jí ale v poslední době příliš nedaří. Prvním rebelem, který se vzepřel její pevné ruce, byl jeden z jejich dvou synů. Sidonie doufala, že alespoň druhý syn a vnoučata půjdou ve stopách rodinného podniku. Bohužel pro Sidonii ani tyto představy nedopadly dle jejího očekávání.  

Co se jí ale naopak daří naprosto skvěle, je její vzhled. Stejně jako její představitelka Jana Švandová je obdařena neskutečně mladistvým vzhledem, krásnou postavou a svěží pletí. Sidonii Novotnou vždy vidíme perfektně upravenou. Jedná se o ženu velmi sebevědomou a ambiciózní. A právě to se projevuje také v jejím stylu oblékání a vystupování.  

Mnoho starších žen se v oblékání bojí barev. Sidonie ale rozhodně mezi tyto ženy nepatří. V seriálu ZOO ji pravděpodobně nikdy nepotkáme jako šedou myšku v nevýrazných barvách a volném oblečení. Sidonie má skvělou postavu a výborně umí zvolit střih oblečení, který její křivky dokonale podtrhne. Rozhodně se také nebojí barev a moderního stylu. Originální vzhled doplňují také rudé brýle, které vkusně zvýrazňují její obličej. Moderní styl se odráží také v jejím sestřihu. Krátce střižené světlé vlasy dodávají této postavě velmi mladistvý a svěží vzhled.  

Sidonie Novotná je skvělou ukázkou toho, že ženy mohou vypadat velmi dobře v jakémkoli věku. Vždy dbá na to, aby byla pokaždé dokonale upravená a klade velký důraz také na drobné detaily, které tento její elegantní, ale odvážný styl podtrhují. Může se jednat o šperky nebo například šátek a drobné aplikace na halenkách.  

Zdroj článku:
  • Autorský text