Sidonie Novotná: Hlava rodiny v seriálu ZOO

Sidonie Novotná: Hlava rodiny v seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se skrývá pod tvrdou slupkou Sidonie Novotné? Dokáže nakonec své vnučce odpustit, anebo ji nadobro zavře dveře k rodinnému bohatství? 

Elegantní herečka Jana Švandová hraje v seriálu Zoo jednu z důležitých postav, Sidonii Novotnou.

Sidonie je rázná, ale elegantní žena. Ještě když její manžel žil, vybudovali spolu sklářskou firmu, která jim vydělává nemalé peníze. Poté, co umřel, sama úspěšně převzala vedení firmy a stala se také hlavou celé rodiny. Tato bohatá a cílevědomá žena nebere ne jako odpověď a jde si, možná až příliš tvrdě, za svými sny. Na druhou stranu, prosperující a úspěšná firma nejspíš bude výsledkem právě této její povahové stránky. Do chodu sklárny zapojila celou rodinu.

Počínaje svým synem Eduardem Novotným (Marek Taclík), který měl se svou kariérou původně jiné plány, a konče svým nejmladším vnukem Edou Novotným (Vojtěch Vovesný), který zatím pilně studuje a rozvíjí svou dovednost ve sklářském řemesle. Plánům rozhodné Sidonie Novotné samozřejmě neunikla ani její vnučka Sidonie Anna Novotná (Michaela Pecháčková).

“Sid” Sidonie Anna Novotná (Michaela Pecháčková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ta se však jako jediná rozhodla vydat na zcela jinou životní cestu než na tu, na jakou ji babička připravila. Svou láskou ke zvířatům, pílí a vytrvalostí se totiž snaží prosadit v Zoologické zahradě ve Dvoře Králové, což ovšem Sidonie Novotná vůbec netuší a zatím pevně věří tomu, že její drahá vnučka pilně studuje v Americe, konkrétně v L.A. Co se stane, až Sidonie Novotná zjistí pravdu? Jisté je, že časem se o práci Sid dozví. A protože se sklářská firma Novotných rozhodne spolupracovat právě se Zoo ve Dvoře Králové, bude to nejspíše brzy, kdy na sebe babička s vnučkou narazí.

Bude nakonec Sidonie Novotná skutečně rázná a tvrdě zavrhne svou vnučku, anebo ocení odvahu a odhodlání Sid při plnění vlastních snů? Prokáže na první pohled tvrdá žena, že je pro ni důležitější štěstí její vnučky než plnění vlastních ambicí? A jak to všechno nakonec dopadne? 

Zdroje článku: