Máte už také úplně zamotanou hlavu z toho, co se v posledním měsíci děje v seriálu ZOO?

Máte už také úplně zamotanou hlavu z toho, co se v posledním měsíci děje v seriálu ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nestačíte zírat, jak se všechno mohlo, tak najednou zkomplikovat? A jak to bude dál? Jelikož výtvor FTV Prima aspiruje na další nekonečný seriál, tak je možné naprosto cokoliv. Ostatně, už první řada se natáčela úplně jinak, než scenáristé původně zamýšleli.

Viky Janečková se stala jasnou hvězdou seriálu ZOO a okouzlila nejen řadu mužských postav, ale zcela jistě i televizních diváků. Ačkoliv byl její příběh spletitý a občas plný lží a výmluv, tak herečka a zpěvačka Eva Burešová, která Viky ztvárnila, má obrovské charisma a diváci ji za všech okolností zbožňují. Nikdo tedy od samého počátku nepochyboval, že právě ona je hlavní hrdinkou ZOO.

Ale víte, že tak to vůbec nebylo zamýšleno? Dějová linka kolem Viky a soudce Petra měla být tou vedlejší. Na prvním místě měla být už od počátku postava Sid Novotné, kolem níž se měl začít rozvíjet spletitý příběh – ale pod nátlakem televizních diváků byl scénář už vzápětí pozměněn.

Co bude dál?

Teď již víme, že Eva Burešová sice naplno ovládla první řadu seriálu ZOO, ale už na začátku druhé série se s námi její postava loučí, protože herečka v průběhu natáčení otěhotněla a v srpnu porodila, takže si dává od práce pauzu a věnuje se výhradně mateřským povinnostem.

A jelikož je její odchod pro řadu diváků zcela nečekaný a přáli si sledovat, jak se bude vyvíjet její vztah se soudcem Petrem, nastává už tady prostor pro spekulace. Jak to v ZOO bude dál a kdo nastoupí na místo Evy Burešové?

Je ale zcela zřejmé, že ve druhé sezóně bude hrát prim Sid Novotná, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfot

Čas pro Sid

Možností je mnoho a tu správnou nám postupem času představí až sami scenáristé. A možná ani oni sami zatím ještě nevědí, jak celý příběh dopadne a kdo v něm zaujme hlavní místo. Už nyní je ale zcela zřejmé, že ve druhé sezóně bude hrát prim právě Sid Novotná. Možná i díky tomu, že jí Eva Burešová konečně uvolnila místo a dala téhle postavě víc prostoru.

Takže teď se budeme nejspíš dívat na to, jak se rozplétají komplikované vztahy v rodině Sid, jak se její příbuzní (ne)smiřují s tím, že odmítla studovat v USA a šla pracovat do místní zoologické zahrady, i na to, jak se popasují s jejím vztahem s úplně obyčejným, chudým klukem. Nemluvě o tom, že postavení Sid se zkomplikuje i v zoologické zahradě, když se ukáže, že je bohatou dědičkou velkého impéria. A navíc po nocích vystupuje v baru jako zpěvačka.

Řada jejích rádoby přátel se určitě postaví proti ní, začnou se splétat intriky a vznikat falešná přátelství pro peníze. O tom, jestli tuhle svou novou roli zvládne sám její přítel Adam, se také můžeme jen dohadovat.

Největší spekulace panují ohledně návratu Viky, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Velký návrat

Největší spekulace panují ohledně návratu Viky na stříbrné plátno. Nic ještě není jisté, ale mohlo by to dopadnout následovně – Viky se po nějakém čase vrátí domů, opět se stane hlavní hvězdou a my budeme sledovat, jak se vyvíjí její vztah se soudcem, s nímž čeká dítě – jestli ji přijmou jeho děti nejen jako chůvu, ale i novou maminku, jestli se o ně ona zvládne postarat v kombinaci se svým vlastním dítětem a jak to všechno zvládne Petr. A také jak se k tomu postaví intrikánka a zavrhnutá Petrova snoubenka Markéta, kterou nechal stát u oltáře. Tahle dějová linie bude ještě hodně zapeklitá a určitě nás doslova připoutá k obrazovkám.

Zdroje článku: