Teď když je jasné, že Eva Burešová končí v ZOO, řekne soudci konečně pravdu o Viky a Alex?

Teď když je jasné, že Eva Burešová končí v ZOO, řekne soudci konečně pravdu o Viky a Alex?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky Janečková, žena dvou tváří, má nyní velký problém. Po krátkém románku, který prožila s Petrem Křížem jako Alex, zjistila, že je těhotná. Alex nechala zmizet do Ameriky, jenže jak si teď poradí se situací, která se netýká už jen jí samotné? Měla by říct Petrovi o dítěti a dát jejich vztahu šanci? A zahodí Petr předsudky a zkusí dát šanci vztahu s Viky?

Soudce Petr Kříž je zásadový člověk. Hodně pro něj znamená upřímnost a věrnost. A právě věrná a upřímná láska je něco, co mu v životě schází. Sice několik let tvořil pár s právničkou Markétou Tomečkovou, která s ním došla i k oltáři. Jenže svatba bohužel nedopadla a Petr řekl Markétě při obřadu ne. V hloubi srdce totiž ví, že by jejich manželství nebylo šťastné. Petr je totiž zamilovaný do jiné ženy, a to nejen tak ledajaké. Jeho srdce získala tajemná zpěvačka Lady X, kterou poznal v baru.

Jenže co divák seriálu ZOO už dávno ví, tak soudce netuší. A to je skutečnost, že pod maskou Lady X je chůva jeho dětí, Viky Janečková. Ta zpívá jako Lady X s pseudonymem a v přestrojení, aby odradila případné nápadníky a přitáhla pozornost k baru, který patří kamarádu Markovi. Petr se do tajemné krásky zamiluje a Vojta s Markem, aby Viky neprozradili, vymyslí příběh o tom, že je Lady X dvojče Viky a jmenuje se Alex.

Viky, aby se z dané situace vylhala, začne vymýšlet příběhy o jejím dvojčeti, až vytvoří kompletní alter ego. Teď jí nezbývá nic jiného, než se vydávat střídavě za Alex a za Viky. Jenže když se i Viky začíná do Petra zamilovávat, vše se dozví Petrova přítelkyně Markéta a žárlivostí neví, co by Alex dříve vyvedla. Viky jí chce dát lekci, a tak jí v převlečení za Alex vyprovokuje k sázce o to, že se jí ještě před plánovanou svatbou povede Petra svést. Ve hře je milion korun, a ačkoliv chce Viky později na celou sázku zapomenout, Danuše Křížová jí upozorní, že směnka, kterou sepsala s Markétou, je platná, takže by klidně mohly skončit u soudu.

Nakonec opravdu mezi Petrem a Alex dojde ke krátkému románku. Viky jej ale ukončí, protože si není jistá svými city a ani city Petra, který je v té době ještě s Markétou, s níž se střídavě rozchází a zase schází. Zdá se, že jindy tak racionální muž jako Petr je zmítaný emocemi a neví, kterou ženu vůbec miluje a se kterou chce být. Když si uvědomí, že je to Alex, tu Viky fiktivně pošle do Ameriky, aby se vypořádala s problémy, které jí zatím románek s Petrem přinesl.

Jak se s vývojem událostí vyrovná Petrova bývalá přítelkyně Markéta, která určitě nenechá odkopnutí přímo u oltáře bez pomsty? A co bude dělat Viky, až zjistí, že čeká s Petrem dítě? Řekne konečně pravdu o sobě a Alex? Podle nejbližšího vývoje to vypadá, že se bude Viky snažit získat Petrovo srdce sama za sebe. Otázkou je, jestli Petr konečně otevře oči a uvidí v ní i drzou Alex. Je totiž celkem záhadou, jak tak vnímavý člověk jako Petr nevidí to, že Alex je úplně stejná jako Viky, která mu v prvních dílech několikrát vynadala za to, že nemá děti vychované a že se jim moc nevěnuje.

Zdá se, že Petr je zaslepený hlavně láskou a vůbec si neuvědomuje, že svou lásku má přímo před nosem. Dá nakonec Viky alespoň šanci ho přesvědčit, že jim to může klapat? Snad se fanoušci seriálu ZOO konečně dočkají nějaké milostné linky, a to ještě dříve, než herečka Eva Burešová zmizí ze seriálu na mateřskou dovolenou.

Zdroj článku:
  • Autorský text