Páteční Ulice: Vanda chce zbohatnout v kasinu a Skyler se urputně zbavuje Bářiných věcí

Páteční Ulice: Vanda chce zbohatnout v kasinu a Skyler se urputně zbavuje Bářiných věcí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4420. díle Ulice budete coby diváci svědkem toho, jak se Vanda zaboří do obrovského průšvihu. Ještě nad ní pořád visí dluh z Kanady a ona je jen vlásek od toho zadělat si na další. V kasinu málem prohraje peníze na svatební šaty. To Skyler má úplně jiné starosti – v bytě po Báře zbyla hromádka věcí a ona tlačí na Frantu, aby to vyřešil. 

Skyler je sice strašná matka, ale to Franta nevidí. Přesně podle not Skyler se zbavil Báry a teď ho čeká divoká jízda životem, přičemž on za volantem sedět nebude. Řídit jeho život bude od teď Skyler, která mimochodem dělá, co může, aby po Báře v bytě zahladila i tu sebemenší stopu. Nasbírala po ní hromádku zdánlivě nepotřebných věcí, které mohla klidně nechat někde v šuplíku.

Zdroj: TV Nova

Ale to by nejspíš nebylo jasné, kdo je teď paní domu. Naopak na Frantu naléhá, aby je Báře odnesl. Přitom ho nezapomíná upozorňovat na to, že už chce jet za svým synem do Amsterdamu a nějaké Frantovo učení nebo bakalářka... to jde mimo ni. Ještě bude Franta rád vzpomínat na to, jak mu Bára k učení nosila večeři. Té se od Skyler určitě nedočká. 

Frantovy problémy však nejsou nic v porovnání s těmi Vandinými. Vanda je totiž frustrovaná ze svého zásnubního prstýnku, když už ví, komu byl původně určený. A svou frustraci se rozhodla řešit v kasinu, teda až po tom, co si Gábina na šaty vzala jen pětitisícovou zálohu. Co se zdánlivě zbylými deseti tisíci?

Pořádná ťafka pro Vandu, jak s ní takové zjištění zamává? Zdroj: TV Nova

Vanda dostala nápad, že se pokusí, je rozmnožit jak jinak než v kasinu. V něm zažívá horké chvilky, když během krátké doby přichází o většinu svého vkladu do hry. Peníze se jí nakonec podaří vyhrát zpátky a navrch ještě dva tisíce korun. Odchází a obsluze kasina slibuje, že už se v něm nikdy neukáže. Jak ale lze tušit, bude tam co nevidět. To se Luděk bude ještě divit! A to vypadalo, že je Vanda z nejhoršího venku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text