Už brzy se dočkáme československé verze populární reality show Love Island

Už brzy se dočkáme československé verze populární reality show Love Island
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Moře, písek a nekonečné party a koktejly! Přesně takhle pro mnohé vypadá ráj. Jedná se o hlavní rysy britské reality show, která sklízí úspěch po celém světě. Proto se brzy objeví také na českých obrazovkách. Jak bude reality show probíhat?

Každý najde svou lásku jinak

Někteří z nás najdou lásku na online seznamce, jiní ve škole nebo čirou náhodou v obchodě či na čerpací stanici. Možná se ale dva lidé mohou potkat i úplně jinak. Pokud si chcete prodloužit léto a podívat se, jak může vypadat pravá letní láska, pak se těšte na podzimní dny, kdy odstartuje nová reality show na každé obrazovce českých domácností.

Kde se bude show natáčet?

A kde že si účastníci této reality show budou užívat prodloužené léto a krásné pláže? Odcestují spolu s kamerovým týmem do luxusní vily na Kanárské ostrovy. Sejdou se tam vybraní účastníci z Česka i Slovenska.

Co soutěžící na Kanárech čeká?

Kromě tepla, krásných pláží a drinků na soutěžící čeká také plnění zajímavých úkolů a hraní her, které je mají dovést až k jejich životní lásce. Proto se také Kanáry přejmenují, alespoň v očích sledujících reality show, na Love Island. Hlavním cílem každého účastníka tedy bude, aby si nejen užil flirtování v nádherném prostředí, ale také při tom našel tu svou spřízněnou duši. Hledání té pravé lásky tedy bude i hlavním kritériem pro každého účastníka castingu.

Jak úspěšná je britská verze?

Pokud se podíváte na úspěšnost britské verze reality show, tak zjistíte, že z ní vyšlo mnoho spokojených párů. Proto se účastníci nemusí bát, že by byla celá show jen jedna velká lež pro větší sledovanost. Pokud se podíváme na konkrétní páry, finální pár britské verze spolu zůstal dodnes, a dokonce se jim nedávno narodila dcera.

Právě v těchto dnech probíhají castingy, kde se producenti snaží vybrat ty nejlepší soutěžící a uchazeče. Pokud půjde vše hladce, reality show se rozběhne na podzim i v našich televizích, sledovat show Love Island budete moct na TV Nova a Markíza.

Zdroje: