MasterChef: Souboj nejlepších. Proč se v něm neobjeví "ufňukaná Pavlína"

MasterChef: Souboj nejlepších. Proč se v něm neobjeví "ufňukaná Pavlína"
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pavlína Lubojatzky byla bezesporu nejvýraznější soutěžící v pořadu MasterChef Česko 2020. Proč s ní TV Nova do speciální série MasterChef: Souboj nejlepších už nepočítá?

Pavlína Lubojatzky ve speciálu nebude

Snaživá a emotivní účastnice, na které bylo patrné, jak moc touží vyhrát, nechala jen málokterého diváka v klidu.

Ačkoli si kýženou výhru neodnesla, skončila Pavlína Lubojatzky na druhém místě a porota měla pro její vaření často slova chvály. Když tak Nova přišla s tím, že proti sobě ve speciálních dílech MasterChefa vystoupí ti nejlepší amatérští kuchaři z předchozích řad, otázka se nabízela: Uvidí diváci opět vařit právě Pavlínu?

Ač novináři spekulovali nad tím, že Nova kontroverzní soutěžící určitě oslovila a záležet bude tak primárně na tom, zda na nabídku kývne, pravda je nakonec úplně jiná.

Televize jí nabídku na účast v pokračování populární show nenabídla. Podle vyjádření PR koordinátorky Bohumily Skalické se jednoduše do konceptu nehodila. Cílem Novy bylo sestavit dvojice, které proti sobě nastoupily v duelu, tak, aby je spojoval podobný přístup k vaření.

„Ufňukaná Pavlína“ se obrnila mlčením

Koncept pořadu se údajně inspiroval návrhem samotných diváků. Ti na sociálních sítích často diskutovali o tom, jak by to vypadalo, pokud by se proti sobě postavili ti nejlepší adepti, kteří se napříč celým MasterChefem objevili. A Nova se jim tak rozhodla toto přání splnit.

Vyjádření samotné Pavlíny Lubojatzky není známo. Mladá kuchařka se od projektu po jeho ukončení distancovala a svého přesvědčení se drží a s novináři nekomunikuje. Ostatně není se tomu příliš co divit, svým vystupováním strhla ambiciózní dívka lavinu kritiky. Zůstává tak otázkou, jestli by případnou nabídku z Novy vůbec přijala.

Televize si totiž dveře k tomuto kroku nezavřela a ve svém vyjádření uvedla, že při vhodné příležitosti spolupráci s Pavlínou Lubojatzky určitě nevylučuje.