Ludmila Molínová má dnes narozeniny. Pamatujete ještě na její roli v seriálu Ulice?

Ludmila Molínová má dnes narozeniny. Pamatujete ještě na její roli v seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice je plný hereckých tváří. Jednou z nich byla také herečka Ludmila Molínová, která už 1. října oslaví své 73. narozeniny. Vzhledem k tomu, že herečka v Ulici už nepůsobí, přejeme jí spoustu nových rolí. 

Ludmila Molínová jako rázná zdravotní sestra doktora Seidla 

Matka Libora Seidla Amálka nebyla jedinou zdravotní sestrou obvodního doktora, vzpomínáte? Jednu dobu byl doktor Libor Seidl (herec Martin Pechlát) docela v pasti. Konečně sice otevřel ordinaci, a to i přes to, že mu Lumír Nykl házel klacky pod nohy.

Chyběla mu však v ní zdravotní sestra, která by za něj převzala objednávání pacientů, starost o kartotéku a dělala by i jiné činnosti, které zdravotní sestry u doktora běžně dělají. Libor Seidl si totiž bláhově myslel, že na všechny tyto činnosti bude stačit sám. Jak se ale ukázalo, velmi se pletl. Kvůli nahromaděné administrativě zůstával v práci až do pozdních večerů. Přes den zase pro změnu na své pacienty působil chaoticky a všechno mu dlouho trvalo. A když už pacienti v čekárně začali být nevrlí, rozhodl se jednat. 

Libor Seidl vypsal inzerát na pozici zdravotní sestry u obvodního lékaře a čekalo ho kolečko pohovorů, na jehož konci viděl konečně svou posilu. Jenže ani pohovory nebyly procházkou růžovou zahradou. Ukázalo se totiž, že řada uchazeček, ačkoliv byly velice pohledné, nevyhovuje jeho nárokům. Buď jim chyběla praxe nebo na Seidla působily, že neumí do pěti napočítat.

Doktor, který odjakživa trpěl na krásné ženy, tak musel pro jednou potlačit své pudy, a upřednostnit paní v letech – Věru Altmanovou (herečka Ludmila Molínová). Ta, ačkoliv jí chyběla řada centimetrů v pase a svůj věk oproti jiným slečnám překračovala několikanásobně, se jako jediná uchazečka o náročnou práci zdravotní sestry hodila ve všech směrech. Přece si ji Libor nemohl proklouznout mezi prsty. A navíc s mladou zdravotní sestřičkou u sebe v ordinaci už zkušenost měl a vzniklo z toho nemanželské dítě.

Zdroj: nextfoto.cz

Na herečku Ludmilu Molínovou si v Ulici možná ani nepamatujete. V Ulici se objevila před dvanácti lety jako zdravotní sestra lékaře Libora Seidla. Herečka si zahrála Věru Altmanovou, která měla ve zdravotnictví bohaté zkušenosti. Byla velmi rázná, až z ní šel někdy strach. To všechno však Libor hodlal skousnout, protože od chvíle, co nastoupila, šlapalo všechno jako hodinky.

Ludmila Molínová patří k hercům, kteří se v Ulici příliš neohřáli 

Herečka Ludmila Molínová tedy patří k těm hercům Ulice, kteří se v seriálu vzhledem k délce své role moc neohřáli. To herečce nejspíš nevadilo. Je to energická žena, která je pracovně velmi vytížená. Mimo Ulici například zářila v Ohnivém kuřeti na Primě jako pomocnice Vopršálková. Herečka však rozhodně není jedinou, na kterou si diváci po tak dlouhé době možná ani nevzpomenout. Podobně na tom je i řada dalších herců jako například kadeřník David, kterého hrál Martin Dejdar nebo lesbička Karolína, která se v Ulici objevovala už v roce 2007. 

Zdroj článku:
  • autorský text