Survivor Česko & Slovensko 2023: Martin zahrabal imunitu, přestože byla šance, že bude v duelu. Chce ji použít později a lépe

Survivor Česko & Slovensko 2023: Martin zahrabal imunitu, přestože byla šance, že bude v duelu. Chce ji použít později a lépe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na soutěžících je vidět, že jsou hodně zaskočení tím, jak se hra mění z minuty na minutu. Některé doslova unavuje celé dny přemýšlet o tom, jak dál hrát. V jejich nabitém programu to musí být vysilující. Ještě zajímavější je, že i přes Tomášovu dlouhou řeč, že je třeba hrát, to neplatí pro všechny.

Nikomu nevadí, že se v devítce veze Barbora, která ani neví, co to strategie je. Její jméno se pro volbu do duelu vynoří jen občas a okrajově, ale všem leží v žaludku Karolína, která se na rozdíl od Báry, snaží hrát. Za největšího trola by měl být vyhlášený Pepa, protože sám o sobě řekl, že má silnou sociální hru. Asi mu nikdo nevysvětlil, co to je (rozhodně to není tahání osobních problémů do hry).

Tomáš se ještě v úvahách vrátil ke Kristianovi, který byl v duelu hodně nervózní, a to ho zradilo. Tomáš se pochválil, jak mu teď hra jde a konečně je to podle jeho gusta a může hrát jen sám za sebe. Překvapivě se zmínil, že Kristian hrál dobře. To si myslí i Kulhy, ale přišlo mu, že v poslední době si Kristian nechal hru trochu přerůst přes hlavu a už ji bral jako realitu. Martin se Kristiana zastal, že vidí hru stejně a kdyby došlo k velkému rozhodnutí ve finále, rozhodně by hlas dal hráči, se kterým byl u Rebelů.

Další souboj o imunitu (9 hráčů)

Vítěz dostane individuální imunitu a spolu s poraženým v posledním souboji je čeká i odměna.

Souboj měl více kol. V prvním se postrkovaly míče hlavou. Šestice nejrychlejších Andrea, Kulhy, Tomáš, Johana, Adam a Martin postoupili do dalšího kola. Přenášení kostek přineslo postup čtveřici hráčů, Johana a Martinu už to nezvládli. Nakonec čekalo bludiště na Tomáše a Kulhyho a Tomáš byl lepší.

Zábava však nastala až po souboji. Tomáš si mohl vzít někoho z dalších hráčů na odměnu, kterou bylo jídlo a videohovor. Vzal si Pepu. Pepa se sice pořád směje, ale Tomáš usoudil, že je to právě on, kdo potřebuje videohovor. Dohodu o odměnách měl ale i s Karolínou. Karolína tak opět dostala ránu pod pás a už by si měla uvědomit, co a s kým hraje. Pepa ji navíc docela drsně zkritizoval, že jejich „přátelství“ už ho unavuje, protože je to on, kdo ji pořád musí zachraňovat. To asi vypovídá o charakteru „Muže roku“. I Kulhy dostal možnost si někoho přibrat a vzal Johanu, Ta smutní po příteli a může doufat, že se třeba ozve.

Pepa se najednou kamarádí s Andreou. Ta je však loajální hlavně k Tomášovi. Sice je těžké pochopit proč, ale modelky asi uvažují jinak. Andrea si myslí, že je zbytečné posílat Tomáše do duelu, protože je to neporazitelný hráč a stejně by se vrátil. Žanetino místo v „Klubu věrných obdivovatelů Tomáše“ asi převzala ona.

Johanka se snažila ve svém klubu zjistit, kdo má individuální imunitu. Martin se sice nepřiznal, ale ona to nějak vytušila. Martin se svěřil jen Kulhymu. Ten ho přišel varovat, že se Tomáš snaží, aby ho dostal do duelu. Martin mu to ale úplně nevěřil anebo si myslel, že by další favoritku do duelu (Karolínu) porazil. Imunitu si schoval s tím, že ji chce použít až v okamžiku, kdy by byla šance dostat do duelu Tomáše a Pepu. Rozhodně si zaslouží pochvalu za odvahu.

Na kmenové radě byla hlasováním poslaná do duelu Karolína, a protože Kulhy nehlasoval podle Tomášových pokynů, šel s ní. Karolína to s balancováním zvládla lépe a Kulhy vypadl. Přesila bývalých Rebelů tak skončila.

Žaneta vypadá den po dni lépe a Kristian si oholil hlavu, což mu také hodně prospělo.

Zdroj článku:
  • autorský text