Dnes v Ulici: Miloš zklame Vítka a Vendula trapně svádí Hložánka

Dnes v Ulici: Miloš zklame Vítka a Vendula trapně svádí Hložánka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Vítek zachraňuje stavební firmu, Miloš myslí jenom na to, jak spasit dovolenou pro svou rozmarnou manželku. Proto se sejde s Ditou a Vítka tím pořádně rozčílí. Jirka Hložánek se mezitím červená a potí, když na něj Vendula upírá uchvácený pohled.

Miloš se za Vítkovými zády sejde s Ditou

Po masáži Dušek poděkuje Ivě za to, že Žofce půjčila Anežčino oblečení na hory. Když zmíní, že by se jí rád nějak odvděčil, Iva ho poprosí o právnickou pomoc pro Vítka a Miloše. Těm by možná konečně zase mohlo svitnout na lepší časy, protože začínají pracovat na nové zakázce. Naneštěstí ale mají málo lidí, navíc se tím neřeší Milošův akutní problém s nedostatkem peněz na Evinu vysněnou dovolenou v Karibiku.

Miloš stále spekuluje, kde a jak by mohl peníze co nejrychleji získat. Vymýšlí ale jen samé riskantní nesmysly, s nimiž jeho firemní parťák nesouhlasí. Dokonce za Vítkovými zády zavolá Ditě, pozve ji do hospody a požádá ji o půjčku. Dušek zatím u Klímových udělá Vítkovi slušnou nabídku. Přislíbí mu pomoc, aniž by ji zatím chtěl proplatit. Když ho ale Vítek před domem doprovází k taxíku, všimne si, jak Miloš s Ditou vycházejí z hospody. Příšerně se naštve. Tak on dělá, co může, aby zachránil jejich firmu, ale Miloš očividně myslí jenom na svou pitomou dovolenou. Vítek si najednou vůbec není jistý, jestli ještě chce, aby nadále podnikali společně.

Vendulino osobní kouzlo na Jirku nějak neúčinkuje

Jirka Hložánek se odhodlá k dalšímu zásadnímu činu ve funkci starosty – chce zapracovat na programu pro cyklisty a zřídit v centru Prahy tolik potřebné cyklostezky. Jelikož ale sám jezdí na kole, zkusí mu to Lumír vymluvit. Podle něj by to totiž mohlo vypadat, že s tímhle projektem přišel hlavně kvůli sobě a vlastnímu pohodlí. S Jirkou se trochu nepohodne, a nakonec raději zavede téma na Tondu, který je pořád uražený a na oba naštvaný. Už to trvá alespoň půl roku. Copak ho to nikdy nepřejde?

Jirka posléze zamíří dopředu do bistra, aby si dal něco dobrého k jídlu. Vendula zavětří příležitost oplatit Pavlovi jeho poblouznění Martinou a začne na Jirku poulit oči a dělat trapné cukrbliky. Příliš se jí však nedaří a Jirku akorát uvede do rozpaků.

Vyjde Vendule plán vymyšlený Ájou?
Vyjde Vendule plán vymyšlený Ájou? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text