Hysterická Dita vs. elegantní Iva –⁠ která je lepší?

Hysterická Dita vs. elegantní Iva –⁠ která je lepší?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Velkými kamarádkami se Iva s Ditou nejspíš nikdy nestanou. Už jen proto, že jim oběma jde o jednoho muže. Kdybychom však jen na maličkou chvíli připustili, že by si mezi těmito dvěma ženami mohl Vítek vybírat, která by asi zvítězila? 

Iva je až zbytečně moc hysterická a pesimistická 

Iva a Vítek Klímovi jsou téměř dokonalým manželským párem. Společně vychovávají tři děti –⁠ Anežku, Báru a Michala. Ne pokaždé je však u nich slunečno. Bouřkové mraky se přihnaly například kvůli Vítkově spolupracovnici Ditě. Ta se totiž kolem Vítka začala až nápadně motat, což samozřejmě Iva nemůže dopustit. Dita je atraktivní žena, a pokud s ní Vítek sdílí jednu kancelář osm hodin denně, pět dní v týdnu, nelze se Ivě divit, že na Ditu žárlí. Tedy žárlila. Dita už s Vítkem nepracuje. Ke smůle Ivy s ním však znovu navázala kontakt, a to kvůli úvěru pro Vítkovu a Knoblochovu firmu. Mohou se tedy diváci těšit na další žárlivé scény? Možná. 

Iva Klímová je bezpochyby hezká žena a neškodilo by jí, kdyby občas poslechla Jitku Farskou, nalíčila se, hezky se oblékla a vyrazila někam ven. Vítek v ní opět musí vidět také atraktivní ženu, ne jen matku svých dětí zavalenou domácími pracemi. Také by mohla být méně hysterická a více optimistická.

Postava z Ulice Iva Klímová / Hana Baroňová, Zdroj: Nextfoto.cz

Dita se jeví jako žena s nadhledem, ale opravdu tomu tak je? 

Oproti Ivě se Dita jeví jako žena s nadhledem, větší elegancí a ležérností. Je vtipná a nad spoustou věcí mávne jen tak rukou. Dokáže si vystřelit z toho, že je rozvedená, a také má o dost více sebevědomí než Iva. Ale přitahovala by Vítka i ve skutečném životě? Byla by tou atraktivní ikonou pro něj i ve chvíli, kdy by společně byli zavaleni domácími povinnostmi? Přitahovala by stejnou měrou i Miloše Knoblocha, kdyby s ním řešila vše, co Miloš řeší s Evou? Možná je na Ditě atraktivní právě její nedostupnost. Miloš i Vítek dobře vědí, že si s Ditou nikdy nic nezačnou, a právě tento fakt je může přitahovat jako magnet. 

Dita je krásná žena, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto
Zdroj článku:
  • Autorský text