Je hezká, chytrá a úspěšná, a přesto nezadaná. Jak to má představitelka Sid Novotné v reálném životě s láskou?

Je hezká, chytrá a úspěšná, a přesto nezadaná. Jak to má představitelka Sid Novotné v reálném životě s láskou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaela Pecháčková právě oslavila devatenácté narozeniny a popularitu by jí mohly závidět i o generaci zkušenější herečky. Zatím to vypadá, že jediné vášnivé okamžiky s partnerem si Míša užívá během natáčení seriálu ZOO.

Popletla hlavu svůdníkovi Albertovi. To ovšem ještě netušila, co je zač, a románek neměl dlouhého trvání. Potom si dlouho myslela na Adama (Haďáka) a musela se obrnit trpělivostí, než ji mladý ošetřovatel hadů konečně začal vnímat jako ženu, nikoliv jako rozmazlenou dědičku sklářského impéria. Nakonec si lásku dokázali prosadit i přes nelibost babičky Sidonie. A vypadá to, že co nevidět se nechá utěšovat od fotografa Filipa, který jako jeden z mála lidí pochopil, že Sid neodpovídá za činy své rodiny. Navíc je Sid opuštěná, protože Adam je daleko a ozývá se jen občas.

Dá se říct, že v seriálu má Míša jako postava Sid poměrně pestrý milostný život a sbírá zkušenosti, jak se od mladého člověka v jejím věku očekává. V reálu mladá herečka na muže jednoduše nemá čas. Musí stíhat školu, divadlo a časově náročné natáčení. Po odchodu Evy Burešové dostala v seriálu ještě větší prostor, a tak musela pečlivě kombinovat práci a studium.

Jak se už loni zmínila pro Prima ženy, aby vše stihla, musí velmi brzy ráno vstávat, někdy si během natáčecího dne odskočí na pár hodin do školy. K seriálu se váže i celá řada doprovodných akcí, na kterých se potkává s fanoušky, a potom je zde ještě divadlo. V současnosti ji můžete vidět například v muzikálovém představeni Okno mé lásky s písněmi skupiny Olympic v Divadle Broadway a v únoru bude vystupovat na narozeninovém koncertě divadla.

Milostný život herečky je tak trochu upozaděný, ale Míša slíbila, že až dojde ke změně, určitě bude své fanoušky informovat. Zatím se ze všech sil snaží udržovat alespoň vztahy s přáteli a s rodinou a vše musí plánovat.

Věděli jste, že Míša se objevila před televizní kamerou už v roce 2009 v malé roli Aničky v seriálovém cyklu Přešlapy? V divadle hostuje pravidelně od roku 2018, a pokud jste v minulosti sledovali seriál Ordinace v růžové zahradě 2, objevila se tam jako dcera Beáty.

O tom, že se Míša rozhodně před kamerou nestyděla ani jako dítě, se můžete přesvědčit (z roku 2015).

Zdroje článku: