Bude Albert škodit i v roce 2023? To je jasná věc! Dokonce urazí Roklovou

Bude Albert škodit i v roce 2023? To je jasná věc! Dokonce urazí Roklovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co bychom si vlastně bez Alberta počali? Vždyť by ani neměl kdo rozčilovat diváky svým arogantním chováním, intrikováním a úskoky. O jeho podvody a lsti nepřijdeme ani v novém roce. Hned na začátku budeme svědky toho, jak se ohradí proti přijetí bývalých zaměstnanců a rozkřikne se na Roklovou.

Někdo musí dělat zlosyna, o čem by to jinak bylo?

Albert v zoologické zahradě rozhodně neplatí za populární postavičku. Kdo může, raději se mu obloukem vyhne, tedy kromě Lubora, jenž na něj líčí pastičky a podrobuje ho kanadským žertíkům. Nejednou mladému Polákovi došla trpělivost a strhla se rvačka, ze které ovšem málokdy vyšel coby hrdý vítěz. Za své chování, ustavičné podrazy a intrikování dostává rány pomalu na každém rohu.

Když se na přání Sidonie pokusil uškodit Adamovi, aby ho rozeštval s Aničkou, dostal pecku do břicha od aktivisty a vojáka Kudrnáče. Po bitce s Luborem mu zase přiletěla facka od Romana Zacha. Ta Alberta odmrštila s takovou razancí, že rozbořil gauč. Přesto všechno je evidentní, že si nedá pokoj a bude škodit nadále, nejen Luborovi a Roklové, ale celé zoo!

Co čeká Alberta v novém roce?

Hned na začátku dostane pořádnou ťafku, obrazně řečeno. Potěšený Brázda mu s chutí vmete do obličeje noviny, na kterých se skví nápis „Projekt ZooPark krachuje, investoři mají problémy s policií“. To volně přeloženo znamená, že nová zoologická zahrada u polských hranic se potýká s potížemi, ještě než ji vůbec otevřeli, a že Albertova rodina nejspíš utrpí značnou finanční ztrátu. Nic příjemného, pravda, ale Luborovi ta novinka rozhodně projasní den.

Vzhledem k tomu, že majitelům dané firmy hrozí tresty odnětí svobody za zpronevěru, nebude to jistě žádná legrace a je udivující, že Albert o tom právě teď slyší úplně poprvé. Jak míní Brázda, tatínek ho asi nezasvětil do všech okolností. Až paní Poláková zjistí, že vyhazuje rodinné dědictví zbůhdarma oknem, nejspíš manžela urychleně vyrazí z baráku.

Jste mrcha, vpálí Albert ředitelce!

Jako by tedy Albert neměl starostí nad hlavu, bude navíc nadále podrážet nohy Roklové. Nevynechá jedinou příležitost, jak jí dát najevo, kdo je tady pánem. Ředitelka totiž hodlá přijmout zpátky všechny zaměstnance, kteří chtěli „zrádně“ přeběhnout do polské zoo, ale po debaklu v novinách nyní přicházejí s prosíkem zpět.

Lubor ví, jak se k věci ředitelka staví, a samozřejmě přeběhlíky přijme. Zároveň ale věří, že by jim tu zradu neměl jen tak prominout. Proč je maličko nepodusit a nedat jim za vyučenou, no ne? Albert naproti tomu zastává názor, že by se neměli brát zpátky vůbec. Není to prý dobrý příklad! Ale ohánět se kontakty se starostou mu tentokrát nepomůže. Bavor měl koneckonců na polskou zoo pifku.

Tahle připomínka a Mariina sebejistota způsobí, že se Albert přestane ovládat a označí ji za mrchu. Začne na ni křičet přímo v její kanceláři, načež dovnitř vstoupí Karel Rokl a napomene ho, aby se zklidnil. Albert si očividně koleduje o další facku. Zřejmě jich v nedávné době nedostal dost…

Někdo by asi potřeboval další výprask. Zdroj: FTV Prima
Zdroj článku:
  • Autorský text