Příští týden v Ulici: Milena kontaktuje Jirkova otce, Hana rozhodí Evžena a Vilmě někdo vybílí účet

Příští týden v Ulici: Milena kontaktuje Jirkova otce, Hana rozhodí Evžena a Vilmě někdo vybílí účet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nuda vás příští týden v Ulici nečeká. Milena zatouží poznat Hermanova otce a je ochotná pro to udělat vše. Soňa se bude stěhovat do garsonky u Pešků, s čímž jí ochotně pomůže Prokop. Evžen myslel, že už o Haně neuslyší, ale opět se s ní setká a otřese to s ním. Vilma pozná stinnou stránku internetu.

Urputná Milena se plete mladým do života

O setkání s otcem nechce Jirka Herman ani slyšet. S tím člověkem, který je mu po dvaceti letech odloučení naprosto cizí, si už nemá co říct. To ovšem nezabrání zvědavé Mileně Pumrové v tom, aby vzala věci do vlastních rukou. Zkrátka si usmyslí, že by se jejich rodiny měly pořádně poznat ještě před svatbou Gábiny a Jirky, proto tajně kontaktuje Jiřího Hermana staršího právě dceřiným jménem. Jaké reakce se kvůli tomu akční matka dočká od Gábiny a jak vlastně proběhne první setkání s emeritním soudcem?

Soňa se stěhuje do nového, pomáhá jí Prokop

Irena a Prokop věří, že to, co se stalo mezi Magdou a Soňou, je jenom velké nedorozumění. Doufají, že by se děvčata mohla zase udobřit, tím spíš, že si Soňa pronajala garsonku za účelem získání nové pracovny v domě Peškových, jen pár pater nad Magdiným bytem. Se stěhováním jí pomůže právě Prokop, jemuž se Soni zželí kvůli tajemství, které mu o sobě překvapivě prozradí. Navíc před ním poodhalí i svou doposud skrývanou druhou stránku, zranitelnou a křehkou. Proč bude mít Prokop tendenci Soňu chránit? A jak dopadne Irenina snaha ji s Magdou usmířit?

Najdou v sobě Prokop a Soňa zalíbení?
Najdou v sobě Prokop a Soňa zalíbení? | Zdroj: TV Nova

Evžen pokládá Hanu za uzavřenou kapitolu – mylně

Od doby, co se mu vrátila do života exmanželka Hana, bojuje Evžen s neodolatelnou chutí na alkohol. Podstoupil posilovací léčbu a svěřil se partnerce Blance, která ho v jeho snažení trpělivě a věrně podporuje, ačkoli pro ni samotnou jsou skupinové terapie spíše hořkou připomínkou minulosti, na niž by raději zapomněla.
Když Evžen podepsal Haně prodejní smlouvu na penzion, věřil, že se jí definitivně zbaví. Vážně nemocná paní Šmýdová se mu ale znovu vrátí do života prostřednictvím Vandy, která s ní naváže přátelství. Evžen je nečekaně spatří právě během nenuceného rozhovoru a pořádně to s ním zamává. Co provede a jak se k tomu postaví Vanda?

Neopatrné Vilmě někdo vybrakuje účet

O nebezpečích, která číhají na internetu a sociálních sítích, se mluví dnes a denně, přesto se ještě najdou neopatrní jedinci podceňující vážnost situace. Patří mezi ně i Vilma Nyklová, která doslova propadla kouzlu svého tabletu. K Lumírově nelibosti už ho prakticky nedá z ruky, neustále si s někým píše a dbá na to, aby měla přehled o nejžhavějších novinkách. Při tom všem bohužel zapomene na dobré rady vnoučka Lexíka, jenž jí vysvětlil, na co by si měla dávat pozor. Naletět podvodníkům je děsivě snadné a v jednu chvíli se Vilma ošklivě spálí. Zničehonic přijde na to, že jí z účtu zmizely peníze. Kolik to bylo a jak na zprávu zareaguje Lumír, až za ním matka přiběhne s vytřeštěnýma očima?

Vilma netuší, do čeho se řítí.
Vilma netuší, do čeho se řítí. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova