Ulice: Blanka dostane ultimátum. Buď se s Luďkem rozejde, nebo s ní Evžen nadobro končí

Ulice: Blanka dostane ultimátum. Buď se s Luďkem rozejde, nebo s ní Evžen nadobro končí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka s Evženem prožili krásnou, ale zakázanou milostnou chvilku, která ani pro jednoho z nich neznamenala jen tak nějaký úlet. Odstartovala novou šanci pro jejich společný život. Všechno nyní záleží jen na Blance. Od Evžena dostane v 4199. dílu jasně na vybranou.

Jestli se Blanka někdy zdráhala a odtahovala se od Luďka, aby s ním nemusela prožít intimní chvilky, po sexu s Evženem už si ani neumí představit, že by se jí Luděk nějak dotýkal. Luděk se k Blance snaží přiblížit ještě ten samý večer, který následuje po Evženově návštěvě, ale Blanka na něj vyjede, že je z něj cítit alkohol.

Následující ráno se mu vykroutí s důvodem, že je doma Adam. Dobře, zatím se z toho Blanka dokázala vylhat, ale lži a její husí kůže, která jí naskočí v okamžiku, kdy ji chce Luděk jen políbit, ji brzy prozradí. Evžen ji naopak přitahuje jako magnet. 

Po společně strávené noci se Jiří zeptá Gábiny, zda se cítí v pořádku, protože viděl, že krvácí. Co mu má Gábina říct? Sama ještě neví, co se s ní děje. A tak od rozhovoru rychle uteče. Zachrání ji jedna zákaznice. Dovolí však Jiřímu, aby v klidu dosnídal, jenže to nemá dělat. Gábiny milenec totiž zaskočí Milenu Pumrovou přímo v její kuchyni. Pumrová ztropí příšernou scénu a Jiřímu se nepodaří nijak ji uklidnit, a tak radši vyklidí pole. Milena později své dospělé dceři zakáže, aby se s tím fízlem, jak se o Jiřím Hermanovi Pumrová vyjádří, stýkala. Mohl by totiž zjistit, jak je to doopravdy se zdravotním stavem Radka Mastného, který prozatím znovu unikl nástupu do vězení.

Jen co Luděk vytáhne paty z domu, Blanka žhaví telefon a volá Evžena. Cítí se bez něj prázdná a vystrašená, a tak se vrhne do jeho náruče po chvilce, co ho spatří. Evžen ji však od sebe odtáhne a chce znát odpověď na otázku, co bude dál. Blanka mu však nedokáže jasně odpovědět, a tak jí dá Evžen ultimátum. Buď se s Luďkem rozejde, aby spolu mohli důstojně a oficiálně žít, nebo všechno, co mezi nimi bylo, skončí. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text