Ludmila Zábršová-Molínová ze seriálu ZOO: Ani zákeřná nemoc ji nezastavila

Ludmila Zábršová-Molínová ze seriálu ZOO: Ani zákeřná nemoc ji nezastavila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ludmila Zábršová-Molínová, zasloužilá herečka a uznávaná dabérka zejména kreslených postav, je mezi svými kolegy velmi váženou osobností. V seriálu Zoo hraje Ilonu Liškovou, hospodyňku mladého právníka JUDr. Petra Kříže, kterému se po smrti jeho ženy stará o domácnost.

Kde je vůle, tam je cesta

Ludmilu Zábršovou-Molínovou znají diváci zejména jako klasickou seriálovou nebo filmovou hospodyňku nebo upovídanou sousedku, mimo to je však také aktivní divadelní herečkou, kde jsou její role o trochu vážnější než na televizních obrazovkách. V posledních letech si ji veřejnost oblíbila zejména v roli hospodyně v seriálu Ohnivý kuře, kde vystupuje jako komická paní Vopršálková. V novém seriálu ZOO ji můžeme vidět jako Ilonu Liškovou, která pomáhá mladému tatínkovi dvou dětí, právníkovi JUDr. Petru Křížovi, starat se po smrti jejich maminky o chod domácnosti.

Ačkoli se často prezentuje velmi pozitivně a humorně, její životní cesta nebyla bez mráčků. Ještě nedávno se potýkala s verdiktem, který nikdo z nás slyšet nechce. Bylo jí diagnostikováno nádorové onemocnění prsu, na které lékaři z důvodu své nedůslednosti přišli později, než ve skutečnosti mohli. I přesto však Ilona svůj boj proti nemoci nevzdala a vyhrála. A to zejména proto, že nenechala nic náhodě, a požádala o radu odborníka z řad jejích kamarádů ze studií, který ji na cestě k vítězství provedl od začátku až do konce.

Kolegové k ní vzhlíží

Jako zkušená herečka se v rámci své profese snaží předávat to, co se během své kariéry naučila, svým mladším a méně zkušeným kolegům. A o tom, že si ji její kolegové považují po lidské i profesní stránce, není ani trochu pochyb. Jak v rozhovoru pro Deník uvedl její seriálový zaměstnavatel Robert Urban alias JUDr. Petr Kříž, Ludmila je pro něj dámou, která jej při natáčení inspiruje, a také si velmi váží jejich vzájemných dobrých vztahů. Bude se Ludmila zanedlouho starat vedle Petra a jeho dětí i o novou ženu v životě mladého právníka?