Seriál KORUNA: Natáčení další série začne v létě a dočkáme se změn v obsazení

Seriál KORUNA: Natáčení další série začne v létě a dočkáme se změn v obsazení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Koruna si každou novou sezónou získává větší zájem diváků po celém světě. V červenci budou první natáčecí dny další seriálové sezóny. Uvidíme, jak se tvůrci vypořádají s dalšími skandály, kterými seriál jen hýří.

Po čtvrté sezóně

4. sezóna seriálu The Crown britskou královskou rodinu velmi rozzlobila, ale zároveň dokázala dobýt publikum, které nyní čeká na nové epizody. A právě o nových epizodách nyní dorazila první konkrétní zpráva o připravované dějové lince.  V páté sezóně se dostaneme k nedávným událostem královny Alžběty II.  a královské rodiny v 90. letech. Připomeňme, že televizní seriál má v plánu skončit šestou sezónou, jejíž děj by měl diváky přenést do období přelomu tisíciletí.

The Crown 5: obsazení

Pro pátou sezónu The Crown bude obsazení zcela revoluční. Protože jde o televizní seriál, ve kterém se každá sezóna odehrává v jiné éře, není to jistě nic nového. Již po skončení druhé sezóny došlo v obsazení k mnoha změnám a nyní, po dalších dvou sezónách, budou hrát různé protagonisty noví herci a nové herečky.

Alžběta II.

V roli královny Alžběty II., která převezme odkaz Olivie Colman, se představí Imelda Staunton. Britka, narozená v Londýně v roce 1956 se ve své zemi proslavila hlavně díky mimořádně úspěšné divadelní hře Samuela Becketta Čekání na Godeta.

Všichni fanoušci filmové ságy o Harrym Potterovi si vybaví Imeldu Staunton ve filmu Harry Potter a Fénixův řád, kde si zahrála první náměstkyni Ministra kouzel a novou učitelku Dolores Umbridgeovou. Za tuto roli získala ocenění z řad diváků i filmových kritiků. Stephen King o ní prohlásil, že jde o nejlepší zápornou postavu od dob Hannibala Lectera. V roce 2006 obdržela Řád britského impéria.

Princezna Diana, princ Charles a princ Philip

Francouzská diva Elizabeth Debicki (1990) bude hrát roli princezny Diany, zatímco Dominic West (1969) bude princem Charlesem. Jonathan Pryce (1947) bude hrát roli manžela královny, prince Philipa.

Pátá série Koruny měla být původně poslední sezónou, ale to už neplatí a všechny diváky určitě těší informace o dalším pokračování v šesté sérii. Když tvůrci začali plánovat pátou sérii, zjistili, že mají tolik děje, že to jedna série nepojme.