Drsná Ulice: Bedřich zuří a vzteky srazí Dana k zemi, ten zůstane ležet v bezvědomí

Drsná Ulice: Bedřich zuří a vzteky srazí Dana k zemi, ten zůstane ležet v bezvědomí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ach ano, i muži v Ulici mají své dny. A Bedřich s Lubošem je mají až nápadně často. Zatímco Luboše sžírá žárlivost, z Bedřicha se v 4154. dílu stane běsnící šílenec.

Luboš probdí téměř celou noc, protože má starost o manželku Věru. Ráno je už celý nedočkavý a nachystaný na cestu pro svou ženu. Dokonce se celý nevrlý utrhne na Kryštofa, který se mu horem dolem snaží vysvětlit, že nemůže hned šlápnout do pedálů. Když Luboš začne vyhrožovat, že si cestu zařídí jinak, Kryštof raději ustoupí. Ale jen na oko. Napadne ho šibalská myšlenka. 

 

Podrážděný je znovu i Bedřich. Má toho nad hlavu. V dílně neví, kam dříve skočit, dceru Ladu od doby, kdy ji její matka odvezla na druhou stranu republiky, neviděl a pere se s následky rakoviny, takže ho dokáže vytočit i taková maličkost, jako že v práci došla káva a Dan ji zapomněl koupit. Jenže Bedřich tentokrát nezůstane jen u rozčilení. Na všechny okolo začne řvát a urážet je a přestane se naprosto ovládat. Srazí Dana k zemi a ten vypadá, jako by byl mrtvý.

Proč je Luboš tak zatvrzelý v tom, že chce za každou cenu za Věrou? On se totiž bojí. Velmi se bojí toho, že už svou manželku neuvidí. Má totiž velký strach, že se neprobere z blížící se operace. Když z něj tuhle informaci Karla vymámí, Kryštof pro tátu připraví nádherné překvapení. Otcovo srdce zaplesá a polije ho něžné teplo a radost. Taková radost, že ho přepadají bláznivé nápady.

Bedřicha popadne obrovský strach o Dana. Připadá si jako krutý netvor, který ubližuje všem okolo. Vidí jen ty nejčernější scénáře. Bojí se, že to s Danem dopadne stejně jako s jeho tátou, kterého Bedřich před lety neúmyslně zabil. Jestli Dan skončí stejně jako jeho otec, pro Bedřicha to bude znamenat úplný konec. 

 

Zdroj:

  • autorský text