Ulice: Dohody se mají dodržovat, jen Šimon to nechápe a schytává facku

Ulice: Dohody se mají dodržovat, jen Šimon to nechápe a schytává  facku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pondělní díl Ulice se nese ve znamení návratu, vzájemné shody, ale i facek. Čím Šimon popudí svou matku natolik, že ta se vykašle na svou respektující výchovu a bez skrupulí Šimonovi vlepí facku? A jak se Kristýna posune v řešení svých nenadálých úzkostných atak? 

Blanka má možnost pogratulovat Luďkovi ke svatbě s Vandou, a to rovnou mezi čtyřma očima. Žasne, v jakého beránka se Luděk po boku Vandy změnil. Ale nehodlá to řešit. Ostatně proto si s ním schůzku nedomluvila. Opravdovým důvodem, proč se Blanka s Luďkem sešla, je Kristýna a její panické ataky, o kterých však nemá Luděk ani tušení.

Opět se však ukáže, jak velké zvíře Luděk je, když Blance slibuje, že jí s hledáním vhodného psychoterapeuta samozřejmě pomůže. Co by Blanka měla nejdříve za dva měsíce, on zvládá za pouhé dva dny.

Mezi Blankou a Luďkem zavládne vzájemná shoda.

Ale bude Kristýna s novým psychoterapeutem souhlasit, když už si potykala se svou terapeutkou Julií? 

Gábina by nejspíš také nějaké to sezení potřebovala. Zdá se, že Šimonova puberta bude přinejmenším stejně vydatná jako všechny strasti, kterými si doposud prošla dohromady. Jako by se k nim domů nastěhoval úplně někdo jiný. Šimon nevnímá, neposlouchá, zhoršil se ve škole, má drzé připomínky a nedodržuje dohody. A dohody, ty se mají dodržovat. Ale co když vám do toho vleze něco opravdu zásadního? Pro Šimona rande s Valérií zásadní je.

Kdyby ale věděl, že mu na jeho konci Valérie řekne, že miluje svého jiného spolužáka, tak by se nejspíš dohodou řídil. Jenže Gábina už tohle prostě nezvládla. Kdyby alespoň Šimon sklopil hlavu a omluvil se... ale on ne. Je drzý, a ještě navíc dělá se své matky hysterku. A tak mu jednu vlepila.

Vendula nebude z dřívějšího návratu Martiny nadšená, Zdroj: TV Nova

Samozřejmě to Gábinu bude časem mrzet. Ale nemusí se příliš trápit. Nepotrvá dlouho a hysterickou scénu si na paškál vezme nejspíš Vendula. Martina je totiž zpátky, a to mnohem dřív než za dva měsíce, jak původně slibovala. A pro Pavlíka to nebude dobré. 

Zdroj článku:
  • Autorský text