Drbárna ze ZOO: V druhé polovině března zavoní jaro, ale ne všichni ještě mají v lásce jasno

Drbárna ze ZOO: V druhé polovině března zavoní jaro, ale ne všichni ještě mají v lásce jasno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam se sice tvářil naštvaně, když mu Sidonie do tváře vmetla, že není schopný se o Sid postarat, ale postupem času o tom začal vážně přemýšlet. Zmatená Sid zatím nenašla odvahu své nevolnosti blíže zkoumat, jenomže se o nich dozví Filip a dojde tak k jednomu velkému nedorozumění.

Dějí se však i jiné věci. Adam má nečekanou návštěvu z pojišťovny a dozvídá se o životní pojistce svých rodičů. Adam, který v poslední době neudělal ve vztahu se Sid vlastně nic dobře, má opět velké dilema, zda se má o nové informace se Sid podělit. Má v poslední době pocit, že o ni přichází a svým neohrabaným způsobem se snaží vztah zachránit.

Po několikaletých bojích se Albert a Brázda shodnou, že by si mohli být vlastně vzájemně užiteční. Spojí své síly proti starostovi a začíná se jim dařit. To si však Bavor nechce nechat líbit a Roklové sděluje informace o kšeftech, které mu ti dva lotři vyfoukli. Ta musí najít způsob, jak celou věc vyřešit, protože moc dobře ví, jak je starosta Bavor pomstychtivý.

Marie si umí poradit vcelku se vším, tedy až na vlastní manželství. S Karlem má vztah stále plný chmur a ani čas jí nepomáhá manželské problémy řešit. Navíc se do všeho zaplétá Jung a také Běla, která chce Jungovi zmařit jeho úmysly. Jen Marie ví, že Jung není její spřízněná duše. Musí s ním ale udržovat dobré vztahy kvůli projektu šimpanzů bonobo.

Charlie není nakonec zas až takový drsňák bez emocí. Zrzečka z útulku ho zajímá stále více a Charlie nemyslí na nic jiného než na to, jak ji ochraňovat. Její útulek je stále v ohrožení. Po vloupání se někdo pokusil několik psů otrávit. Charlie tak v noci hlídá útulek i Katku. Ráno ji pozve na snídani a Ilonka se nestačí divit, když ji potkává brzy ráno u Charlieho v bytě. Jak čas plyne, Charlie si nachází cestu i ke psům, které předtím moc rád neměl.

Do všeho se nakonec začne plést Katčin děda, který má vlastní představu o tom, jak by měl vypadat nápadník jeho vnučky. Domlouvá tak střídavě Katce i Charliemu, aby své city zaměřili na někoho jiného. To oba mladé lidi trochu znejistí. Chtějí se vůbec?

Je zde však i pár, který k sobě nemůže najít cestu. Zatímco Izy a Vojta mají ve vztahu jasno, Tez je z chování Marka zklamaná. Za vším je možná stará láska k Viky, kterou si dlouho Marek nosil v sobě. Sice byl pro Viky vždy jen vrbou a kamarádem, cítil to ale úplně jinak. Nakonec se smířil i s tím, že Viky bude šťastná s Petrem. Jenže to se nestalo a city, které se snažil pohřbít, jsou najednou zpět. Viky je nešťastná a telefonní hovory, které spolu vedou, v něm možná zase probudily naději v to, že by si jej jednou Viky mohla všimnout. Má o ni starost. Vojta má zase starost o Marka a snaží se mu otevřít oči a nasměrovat ho k Tez. Marek však váhá, protože si není jistý, zda pořád nemiluje Viky. Potom ale přichází jeden telefonát, který má zásadní dopad na celou situaci.

Sid má před sebou nelehký úkol – musí nějak citlivě Filipovi vysvětlit, že byl a je stále jen kamarád. Nechce ho ranit a na situaci se připraví. Stejně to ale nedopadne tak, jak chtěla a Filip se cítí uražený a dělá hlouposti. Nakonec i on je trochu ješitný, přestože to úspěšně skrýval.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text