Sabina Laurinová: V seriálu ZOO je usedlou manželkou a matkou, v reálu má na muže pech

Sabina Laurinová: V seriálu ZOO je usedlou manželkou a matkou, v reálu má na muže pech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka se proslavila před lety hlavně díky seriálům Chlapci a chlapi a Konec velkých prázdnin. Diváci si ji budou možná pamatovat i díky českému hudebnímu a soutěžnímu pořadu z let 1998–2004 DO-RE-MI, kde vytvářela moderátorskou dvojici s Pavlem Trávníčkem.

Sabina Laurinová vždy byla a je i v padesáti letech hezká žena s postavou, kterou herečce mohou závidět i o polovinu mladší ženy. Přesto neměla na výběr mužů moc štěstí. Na výchovu dvou dcer tak byla převážně sama.

První velkou láskou byl o pár let starší kolega Michal Dlouhý a pár spolu randil několik let. Vypadalo to na stabilní vztah, který byl ozdobou na každé společenské akci. Do života Dlouhého však vpadla Lucie Vondráčková a Sabina dostala od života první velký kopanec.

Dalším byl Pepa Vojtek, se kterým se sblížila v divadle. A na svět přišla holčička Valentýnka. Pepa však nebyl úplně ideálním mužem pro rodinný život a stále se kolem něj točilo hodně žen. I přesto si pár plánoval postavit rodinný dům. Jenže potom si Pepu vyhlédla bývalá manželka Daniela Hůlky a bylo po plánech.

Sabina se zachovala jako dáma a své soukromí na veřejnosti nijak nekomentovala. Za pár let jí zkřížil cestu Karel Kameník. Nebyl to umělec, ale zubař a vypadalo to, že tentokrát už by to mohlo vyjít. Na svět přišla další dcera Maja a mluvilo se o svatbě. Jenže ani tentokrát z toho nic nebylo.

Možná už si Sabina řekla, že nepotřebuje muže pro rodinu a začala být spojována s mladšími muži. Šeptalo se, že má románek se zpěvákem Markem Ztraceným nebo s výrazně mladším Lukášem Bodečkou.

Zajímavé je, že je spojovaná i s hereckými kolegy, se kterými se potkala před kamerou. Jedním z velkých favoritů byl Marek Němec, se kterým hrála v Modrém kódu a diváci si tento pár tak oblíbili, že si přáli, aby se dali dohromady. To se však nestalo, protože Němec je zadaný a ve vztahu spokojený.  

Nedávno se Laurinová objevila v seriálu TV Prima Půlnoční zpověď s hereckým kolegou Martinem Zounarem. Zatímco v seriálu ZOO je jako Alice Novotná velmi zdrženlivá, rozvážná a cudná, v Půlnoční zpovědi to s kolegou Zounarem pěkně roztočila. Přestože jejich role byly vedlejší, rozhodně to byly nejzábavnější postavy seriálu a jako páru jim to moc slušelo. Navíc erotický náboj, který pár s velkou porcí nadsázky a humoru do děje přinesl, diváky hodně baví.

Martin Zounar v poslední době hodně zhubl, protože kila, která v posledních letech pozvolna nabíral, ho začala už omezovat v pohybu a necítil se dobře. Je z něj zase sympaťák a věkově se k Laurinové hodí. Diváci si nemohli nevšimnout, jak jim to spolu sluší.

Má to však jeden háček. Martin Zounar měl sice také své „opuštěné období“, to je ale pryč a už čtvrtým rokem žije s psycholožkou Kateřinou Kantovou. Právě kvůli ní přestal pít a začal hubnout.

Sabina ale stále věří, že na ni někde pravá láska stále čeká.

Zdroje článku: