Zabalte deku, dobré víno a vyrazte do letního kina na českou komedii 3Bobule

Zabalte deku, dobré víno a vyrazte do letního kina na českou komedii 3Bobule
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film 3Bobule, který měl premiéru 25. června, je po měsíci v kinech nejnavštěvovanějším českým snímkem letošního léta. Od začátku promítání jej navštívilo téměř 170 000 diváků. Od prvního srpnového víkendu navíc můžete na film zajít i do letních kin.

Producent 3Bobulí Tomáš Vican i distributor filmu společnosti Bioscop věří, že i přes obavy z koronaviru bude návštěvnost tohoto snímku nadále stoupat. „Plníme slib, že po prvních pěti týdnech, kdy byl film promítán v kinech, ho dáváme k dispozici letním kinům, kam svojí letní pohodovou atmosférou přesně patří. Od 1. srpna tak bude film k dispozici i v otevřených prostorách,“ poznamenal Tomáš Vican. „Jsme rádi, že jsme pomohli návratu k normálnosti, jak jsme si předsevzali. Přeju divákům, aby si užili léto, nejlépe se sklenkou v kině. To je pak skutečný 4D biják,“ dodal producent.

Herci tohoto snímku Lukáš Langmajer, Kryštof Hádek, Radim Novák a Prokop Zach se s producentem Tomášem Vicanem znovu potkají v neděli 9. srpna na studentském filmovém festivalu v Bystřici nad Perštejnem, kde film představí divákům.

Stejně jako v předešlých dvou filmech se děj snímku 3Bobule točí kolem Terezy Ramby, Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera a Miroslava Táborského. Ve třetím pokračování jsou už hrdinové o více než deset let starší a řeší i „dospělé“ problémy jako chod vinařství, rodinu a vlastní vztah.

V nové roli Mira se ve filmu představí slovenský herec Braňo Deák a v roli Humpla Michal Isteník. Diváci se opět mohou těšit také na Mariana Rodena a Radima Nováka, nově na Lumíru Přichystalovou, Tomáše Měcháčka a v dětských rolích uvidí Šimona Klacla, Annu Krejčířovou a Prokopa Zacha. V menších rolích se objeví mnoho špičkových herců v čele s Karlem Rodenem. Ve filmu zazní v několika obrazech hlas Václava Postráneckého, jemuž je snímek věnován.

Film 3Bobule je propojen s písní Hometown od kapely Mirai. A stejně jako v prvních dvou filmech i v tomto snímku zazní nový song kapely Kryštof, která nahrála pro předchozí Bobule a 2Bobule úspěšné písně Atentát a cyRano. Tentokrát napsal Richard Krajčo duet s názvem Hvězdáři a k jeho nazpívání přizval slovenskou zpěvačku Simu Martausovou.