Seriál The O.C. a jeho představitelé dnes: Kdo z herců to dotáhl nejdál a kdo se proslavil alkoholovými kauzami

Seriál The O.C. a jeho představitelé dnes: Kdo z herců to dotáhl nejdál a kdo se proslavil alkoholovými kauzami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál populární zejména mezi náctiletými mileniály obsáhl mezi lety 2003 a 2007 čtyři série. Jak dnes vypadají herci, jejichž tváře známe z prostředí kalifornské smetánky?

Mischa Barton

Stejně jako její seriálová postava Marissa Cooper se i Mischa uměla pořádně odvázat. V seriálu skončila již ve třetí sérii, i nadále se ale v showbyznysu dokázala udržet. Objevila se v několika kampaních a zahrála si především v drobných nezávislých filmech. V současnosti jsme ji mohli zahlédnout například v seriálu společnosti Netfilx Stranger Things. Její osobní život byl poněkud bouřlivější. Prostřednictvím médií jsme byli svědky několika kauz, týkajících se konzumace alkoholu za volantem, držení marihuany nebo žaloby za neplacení nájemného. Letos oslavila 34. narozeniny a aktuálně po boku nemá žádného stálého partnera. 

Ben McKenzie

Představitel Marissina seriálového přítele Ryana Atwooda se ještě v roce 2007 objevil po boku Al Pacina ve snímku 88 minut. Během následujících let se objevil také v seriálu Gotham nebo jako hlavní role v Policajti z L. A. V roce 2017, ve svých 39 letech, se oženil s herečkou Morenou Baccarin, se kterou má dceru Frances. 

Adam Brody 

Dnes již v podstatě bezejmený herec se od své velké role Setha Cohena do roku 2010 objevil ještě v několika známých seriálech. Tři roky randil se svojí seriálovou kolegyní Rachel Bilson, ještě před koncem The O.C. se ale rozešli. Dnes se spíše než herecké kariéře věnuje své rodině, po boku manželky Leighton Meester vychovává dceru Arlo. Hraje na bubny v kapele a věnuje se scénáristice. 

Rachel Bilson 

Po skončení seriálu neměla o kšefty nouzi. Z role populární školní krásky Summer Roberts v roce 2011 přesedlala do hlavní role Zoe Hartové v seriálu Doktorka z Dixie. I ten trval čtyři série, natáčení skončilo v roce 2015. Následně se objevila také ve vedlejší roli v seriálu Nashville a hlavní roli v Take Two. S kanadským hercem Heydenem Christensenem se jim v roce 2014 narodila dcera Briar Rose, o tři roky později se však pár rozešel.