5 nejlepších reality shows na Netflixu, od kterých se nebudete moci odtrhnout. Znáte je všechny?

5 nejlepších reality shows na Netflixu, od kterých se nebudete moci odtrhnout. Znáte je všechny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Občas potřebujeme prostě vypnout a dopřát si nějaký čas s přehnanými a ulítlými reality shows, u kterých rozhodně není o zábavu nouze. A nemusíte pro ně ani chodit daleko, stačí projet Netflix. Připravte se tedy na vlnu vtipných a mnohdy originálních pořadů, které se pro vás stanou přímo návykovými.

Nakrmte někdo Phila (Somebody Feed Phil)

V této show se seznámíme s veselým milovníkem jídla a tvůrcem oblíbeného sitcomu Raymonda má každý rád Philem Rosenthalem. Společně s ním se vydáme na cestu kolem světa, při které poznává nové lidi, objevuje nová místa, odlišné kultury a samozřejmě i kuchyně. Objevování nových míst je s ním vždy zábava a na neobvyklá jídla z různých měst světa je jen radost pohledět. Možná tedy z pořadu budete mít hlad a zasteskne se vám po cestování, ale rozhodně stojí za zhlédnutí a pobavení.

Řekni ano (Say I Do)

V této reality show sdílí páry své nelehké životní příběhy. Po překonání několika překážek se jim však konečně podaří splnit si sen a naplánovat si svatbu podle svých přání. Touto cestou je provádí tři odborníci, kteří si poradí s každým problémem. Svatbu dokáží připravit jen během jednoho týdne, což dělá show ještě mnohem zajímavější. Pro řadu účastníků je svatba do poslední chvíle překvapením, což dělá milostné příběhy ještě dojemnějšími.

Manželství po indicku (Indian Matchmaking)

Sama Taparia má poměrně neobvyklou práci. Je totiž indickou dohazovačkou, která má s hledáním vhodných partnerů pro své klienty již spoustu zkušeností. V Indii tato tradice stále přetrvává a show nám tak ukazuje i pohled na to, jak tato naprosto odlišná kultura vypadá v dnešní době. Tentokrát ale bude Sama dávat dohromady osamocené muže a ženy nejen z Indie, ale i USA. Do pořadu se jednotliví účastníci přihlásili z různých důvodů, ale formování vztahů, po kterých všichni z nich tak moc toužili, rozhodně nebude nuda.

Láska je slepá (Love is Blind)

Tato randící show byla na Netflixu dlouhou dobu hitem a není divu, protože její myšlenka je skutečně zajímavá, a přestože se občas budete divit, proč show vlastně sledujete, nejde se od ní odtrhnout. Jde o sociální experiment manželů Lacheových, ve kterém chtějí zjistit, jestli se do sebe lidé mohou zamilovat bez toho, aby se viděli. Skupina nezadaných lidí se tedy poznává v buňkách, ve kterých si přes zeď povídají. Několik z nich se opravdu zasnoubí bez toho, aby svého partnera vůbec viděli. Poté už mají jen měsíc do svatby, na které se ukáže, jak moc experiment zafungoval. Vypjaté vztahy mezi soutěžícími je vážně zajímavé sledovat a skutečná láska mezi některými páry dokáže dojmout. 

Nyní se chystá i druhá série, tak neváhejte a zkoukněte tu první.

Kruh (The Circle)

U Circle jde vlastně o sociální experiment a soutěž v jednom. Show simuluje život na sociálních sítích, kde hráči navazují přátelství, flirtují, a hlavně se snaží vydržet až do konce, kde na ně čeká odměna ve výši 100 tisíc dolarů. Všichni z nich jsou sami zavření ve svých bytech, odkud přes neobvyklou sociální síť Circle komunikují. Ne vždy ale vědí, jak moc skutečné vztahy i osoby vlastně jsou, díky čemuž jsou hry, vyřazování i příchod nových soutěžících mnohem zajímavější. Zkrátka nedokážete pořad vypnout, i kdyby to znamenalo, že zůstanete vzhůru celou noc. Netflix nabízí jak verzi z USA, která má už dvě série, tak z Francie a Brazílie.

Zdroje: