Řekne Markéta soudci o sázce? Markéta je zákeřná a možná dokáže sázku nakonec využít ve svůj prospěch

Řekne Markéta soudci o sázce? Markéta je zákeřná a možná dokáže sázku nakonec využít ve svůj prospěch
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv se o tom poslední dobou nemluví, sázka mezi Alex/Viky a Markétou ohledně svedení Petra stále visí ve vzduchu. Jak celá situace dopadne? Pokusí se Markéta opět využít celou věc v její prospěch?

Atmosféra mezi Markétou a Alex byla již od začátku velmi hustá. Kandidátce na paní soudcovou se totiž vůbec nelíbilo, že její přítel a později také snoubenec Petr Kříž začíná tíhnout k Alex, za kterou stále častěji chodil do baru. Markéta se nejprve rozhodne jednat prostřednictvím Viky, přes kterou se snaží Alex varovat. Viky/Alex ale celou situaci pojme spíše jako výzvu k tomu, jak Markétu pořádně rozohnit, a tak se rozhodne podnítit její žárlivost. Vedlejším účinkem je však i to, že se do Petra sama zamiluje. Snahy Alex bojovat o soudcovu přízeň se tak ještě umocní.

Situace se pak vyhrotí několika osobními střetnutími Lady X a Markéty, a v jednu chvíli vyústí v to, že v opilosti obě ženy podepíšou nekompromisní pakt o sázce: Pokud se Lady X podaří Petra svést dříve, než se s Markétou vezmou, zaplatí Markéta Alex/Viky jeden milion korun. Pokud však Lady X selže, zaplatí sumu ona Markétě. Od uzavření této poněkud nešťastné sázky již uplynul nějaký čas a teď to snad i vypadá, že vše hraje ve prospěch Viky. Ze svatby totiž s velkým přičiněním Alex sešlo a k románku mezi Lady X a soudcem stihlo taktéž dojít. Celá situace se však ještě může šeredně obrátit.

Markéta je totiž zákeřná a možná dokáže sázku nakonec využít ve svůj prospěch. Může totiž například Petrovi o sázce říct. Přestože není jasné, která z žen měla původní nápad tuto dohodu uzavřít, jelikož ani jedna si z onoho večera nic nepamatuje, Markéta se nejspíš jistě pokusí u Petra vyrukovat s tím, že to celé byl nápad Lady X. Ta tím v očích soudce rapidně klesne a Petr možná začne opět uvažovat o návratu k Markétě.

Je jasné, že nedořešená sázka bude předmětem hned několika prekérních situací, které budou postavy v seriálu ZOO muset řešit. Na rozuzlení celé situace se snad můžeme těšit již brzy, jelikož další sezóna oblíbeného seriálu se na televizní obrazovky vrací již letos v září.

Zdroj článku: