Vrátí se Veronika ještě do Ulice? Proč ji scenáristé nechali zmizet?

Vrátí se Veronika ještě do Ulice? Proč ji scenáristé nechali zmizet?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Život Veroniky Maléřové z Ulice je velmi pestrý, o čemž se mohli diváci přesvědčit i v poslední době, kdy je zároveň trápily obavy, že o svou oblíbenou herečku z nekonečného seriálu přijdou.

Veronika se v Ulici totiž odmlčela, dokonce ji Gábina propustila i ze salónu, ne však natrvalo. Protože si herečka chtěla od natáčení chvíli odpočinout, její seriálová dcera Rozina musela v Kalifornii otěhotnět.

Veronika Maléřová bude babičkou 

S dětmi se v Ulici roztrhl pytel. K čerstvým maminkám Vendule a Áji nově přibyla také Rozina Maléřová. Přivede ji rizikové těhotenství zpátky do seriálu? To je zatím ve hvězdách. Její na dálku sdílené těhotenství má prozatím jediný účel, a to krátkodobou pauzu od natáčení pro herečku Hanu Holišovou.

Ta, ačkoliv je v salónu spíše kulisou a inventářem, se na scenáristy obrátila s tím, jestli by nemohla mít méně natáčecích dnů. A protože by delší výpadek Veroniky Maléřové u diváků rozdmýchal vášnivé diskuze, museli to scenáristé udělat více opravdově.

Veroniku Maléřovou sice mohli nechat na chvíli doma stonat s chřipkou, oni se však rozhodli pro peprnější oživení seriálu. Prostřednictvím telefonátu s mámou oznámili, že Rozina je těhotná. Protože však má rizikové těhotenství, je celé dny doma sama, a tudíž mámu potřebuje jako sůl. Ta neváhá a o propušťák po scenáristech žádá také svou seriálovou šéfku Gábinu, která ji mileráda uvolní.

Jak ráda by ona sama řešila něco tak příjemného, jako je stát se babičkou. Místo toho řeší trojku z chování u svého syna a jeho kauzu se zbraní. Ale to jen tak na okraj. 

Po tom, co se Rozina rozhodla seknout se školou, našla si Afroameričana a odjela s ním poznávat život, se její dějové linky uzavřely. Vzhledem k tomu, že ze seriálu zmizel i Martin a Filip Maléřovi, už se zdálo, že o Rozině už v Ulici neuslyšíme. Opak je pravdou.

Stejně jako Adriana Pešková se i Rozina Maléřová stane seriálovou maminkou v zahraničí. Diváci tedy nejspíš přijdou o možnost vidět ji při akci s malým miminem.

Veronika Maléřová
Veronika Maléřová, Zdroj: TV Nova

Pokud mohou, vycházejí scenáristé hercům vstříc 

Scenáristé zároveň uklidňují diváky, že o svou oblíbenou postavu Veroniky Maléřové rozhodně nepřijdou. Na pravou míru uvedli, že za krátkodobou pauzu může žádost Hanky Holišové, která je poprosila o delší volno, a to hlavně kvůli odpočinku.

A když mohou, vycházejí scenáristé hercům vstříc. Ostatně za poslední dobu to není jediná herečka, která k nim s podobným prosíkem přišla. Předběhla ji herečka Karolína Lipowská, která s rodiči odletěla na dva roky do Dubaje. Ani o ni diváci nepřijdou, když půjde vše podle plánu a Karolína se o prázdninách objeví na natáčení. 

Zdroj článku: