Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinové vyřízli vřed v raném stádiu a ukázali, že se umí domluvit, přestože mají hlad

Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinové vyřízli vřed v raném stádiu a ukázali, že se umí domluvit, přestože mají hlad
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hrdinové jsou už rozděleni na dvě části a debaty se stále točí kolem Báry a nepříjemného ovzduší, které navodila. Řeči se ale točí i kolem Karolíny, která podle některých jen hraje roli a úspěšně manipuluje a využívá ostatní. (Pozor spoiler)

Martin se u Hrdinů už necítí vůbec dobře a chtěl by, aby se promíchaly kmeny a ovzduší se změnilo. Podotkl, že netuší, jak působí kmen z pohledu z venku v sestříhaném pořadu na Nova.cz, ale podle něj uvnitř nefunguje vůbec nic a důsledkem jsou prohrané soutěže a úmorný hlad.

U Rebelů se slaví. Johanka má třicátiny a všechny drobné hádky jsou zapomenuty, prozatím. Trošku byla zaskočená, že jí ostatní popřáli. Po kmenové radě to nečekala. Také přiznala, že její vegetariánství vzalo po posledních odměnách za své.

Souboj o imunitu

Soutěžilo se ve čtveřicích, zase se běhalo s kostičkami nebo s lanem a na konci byla matematická hádanka. Odlišná nálada v obou kmenech byla na první pohled evidentní. Určitě velkou roli sehrálo i posílené sebevědomí Rebelů, kteří vyhráli poslední dvě soutěže o odměnu. Prohra Hrdinů tak nebyla velkým překvapením a byl to začátek hodně velkého překvapení, ke kterému došlo na kmenové radě.

Souboj o individuální imunitu

Balancování s míčkem na půlkruhové základně za poměrně silného větru bylo částečně ovlivněno štěstím v kombinaci se soustředěním. Poslední dva v soutěži zůstali Švanci a Bára. Kdyby vyhrála Bára, asi by se kmenová rada ubírala úplně jiným směrem. Naštěstí vyhrál Švanci.

Pítrovi se podařilo po třech dnech tajného hledání konečně v písku vyhrabat skrytou imunitu, se kterou se ostatním nepochlubil. Kmen však měl určité podezření, že ji má, a protože byl spatřen s Bárou, lidé kolem Švanciho zvážili i možnost, že imunitu dá Báře, protože nebylo pochyb, jaké jméno se bude na papírové lístky nejvíce psát.

Zdroj: TV Nova

Bylo tedy třeba vymyslet jiný způsob, jak se Báry zbavit. Nakonec bylo domluveno, že se bude hlasovat pro odchod Kateřiny a teprve po hlasování, kdy bude jasné, že už Bára imunitu nepoužije, Švanci pošle do duelu Báru.

Začíná se to stávat zvykem, že se proti sobě v duelu staví kamarádky. Minule tak Johanka poslala domů Hanku, se kterou si rozuměla od prvního dne.

Před samotným hlasováním se opět přetřásalo, že Bářin charakter vyvolává uvnitř Hrdinů napětí a je potřeba, aby se lidé i navzdory hladu dokázali ovládat. Ani v tento okamžik Bára nepovažovala za nutné se ostatním za své chování omluvit.

Pro Kateřinu to bylo velké překvapení, že dostala šest hlasů. Brala to jako podraz. Další čtyři hlasy měla Kája. Báře bylo jasné, že bude v duelu s kamarádkou a opět si neodpustila říct světu, co si o ostatních myslí. Naštěstí to bylo naposled, kdy pouštěla jedovatou slinu. Z duelu se vrátila Kateřina, jak kmen předpokládal.

Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek