ZOO: První konflikt na sebe nenechal dlouho čekat. Tez a Albert jdou do sebe

ZOO: První konflikt na sebe nenechal dlouho čekat. Tez a Albert jdou do sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tez nastoupí do zoo, ale místo aby se věnovala vysypávání košů, kouká zaujatě do telefonu. A právě toho si naneštěstí všimne Albert Polák a neváhá ji pokárat. Protože Tez nezareaguje zrovna profesionálně, dojde k hádce. Čeká dívku vyhazov, sotva začala?

Tez přešla od smradlavých kanálů k vyvážení odpadků

U Viky se nedávno zabydlela její nově objevená mladší sestra Tez, která je nucena odkroutit si alternativní formu trestu a vykonávat veřejně prospěšné práce. Protože ale každé ráno zaspala a přišla na místo setkání pozdě, zbyly na ni jen ty nejodpornější činnosti, např. lezení do páchnoucích kanálů.

Když Tez požádala vedoucího o nějakou normální práci, slizce se pousmál a oznámil jí, že jedině za určitou protislužbu. Bude-li na něj hodná, možná jí vyhoví. Bylo evidentní, o co mu jde, a Tez zareagovala tak, jak se dá od Viktoriiny sestry očekávat – pořádnou fackou! Nato se rozhodla využít šance, kterou jí poskytla Sid. Prospěšnou činnost si odkroutí v zoologické zahradě. Sid jí to domluví s ředitelkou a nic nebrání tomu, aby dívka rovnou nastoupila. První malér na sebe ale nenechá dlouho čekat…

Když se střetne arogantní panák a drzá slečinka, nedopadne to dobře

Tez je plně zaměstnaná svým telefonem, když kolem ní čirou náhodou projde Albert. Pochopitelně si neodpustí jízlivou poznámku, zda na tom mobilu vykonává něco, co je součástí její pracovní náplně. Dívka naneštěstí nezareaguje příliš zdvořile. Když ze sebe vyrazí „Cože, co to meleš?“, na konflikt má zaděláno. Zaprvé si netykají, zadruhé holčička asi neví, s kým má tu čest, a zatřetí – jestli okamžitě nezačne pracovat, bude tohle její poslední den v zoo!
Tez mu to s úsměvem oplatí podobným výčtem: zaprvé si nevšimla, že je tak důležitý. Zadruhé neví, kdo je, ale nejspíš pěkný prudič, a zatřetí – má snad Albert pocit, že vyhazov z její nezáviděníhodné pozice se dá opravdu pokládat za trest?

Franta Kolman, známý svůdce žen. Zdroj: FTV Prima

Náš mistr přes marketing a PR se rychle vzpamatuje, odmítne další diskuzi a důstojně odkráčí pryč. Hned ho ale nahradí Franta Kolman, jenž si nemohl nevšimnout nové atraktivní spolupracovnice. Považuje se za gentlemana, a tak Tereze nabídne pomoc. Ta do něj vidí, ale jeho nabídku chvatně obrátí ve svůj prospěch a zaúkoluje ho vysypáváním košů.

Albert volá po vyhazovu! Tez ale jen tak nezastraší

Roklová si nenechá od nikoho nic nařizovat. Zdroj: FTV Prima

Albert nastoupí na Roklovou s požadavkem, aby novou pomocnou sílu neprodleně vyrazila. Ta holka nedělá svou práci, fláká se, navíc je příšerně drzá, a před návštěvníky tedy nedělá nejlepší reklamu. Paní ředitelka Albertovi nicméně nehodlá jen tak slepě vyhovět. Personální záležitosti má v kompetenci ona. Jeho oznámení přijme, prošetří a dá mu vědět, jak to dopadlo.

Roklová si Terezu pozve na kobereček a přesvědčí se o jejím nepříliš vhodném vyjadřování. Domluví jí, aby se k panu Polákovi chovala adekvátně a dodržovala pracovní povinnosti.

Adélka si pak Tez ještě odchytí na chodbě, aby ji varovala, že Albert je pěkný mizera a bude lepší, když si na něj dá pozor. Podle Tez se ovšem na každou svini vaří voda. A někdy neuškodí tomu trochu pomoct. Co si na Alberta vymyslí?

Zdroj článku:
  • Autorský text