Farmář hledá ženu: Plánuje Zdeněk rodinu nechat žít v teepee a vařit v kotlíku?

Farmář hledá ženu: Plánuje Zdeněk rodinu nechat žít v teepee a vařit v kotlíku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Andrea bude vyřazovat, u Pavla se ženy cítí jako na brigádě a Zdeněk se konečně dočkal večeře. Buřtguláš mu ale uvařila osobní dohazovačka, která dorazila na jeho farmu. Hláškou „to je jak na čundru, vole“ nová nájemnice v teepee přesně popsala situaci.

U farmáře Františka

Mamánek František testuje Štěpánku a Lucii a hned ráno vzal holky na krmení a vypouštění zvířat. Štěpánka byla o něco odvážnější. Další test na holky čekal v kuchyni, kde spolu připravili jídlo, které samozřejmě musela schválit i maminka. Všem chutnalo a Františkovi rodiče jsou z obou uchazeček o místo v jejich klanu doslova nadšení. Klidně by si nechali obě a František to vidí podobně.

Ještě zapřáhl Štěpánku a usoudil, že pokud jde o provoz farmy, rozhodně by byla větší posilou. Lucie se mu ale zase líbí a je to znát. Jen mu vadí, že kouří. To je ale věc, která by šla změnit. Bohužel nedostatkem Štěpánky je věk a toho si je František vědom. Chápe to i Štěpánka, ale ještě nic nevzdává.

Na mladého farmáře obě ženy hodně působí, a tak je vzal večer na romantickou vyhlídku na západ slunce. Aby ale neztrácel čas, otestoval si, jak holky řídí traktor. Obě byly nadšené.

U farmářky Andrey

Energická žena si umí vše zorganizovat a tři pomocníci se snaží, aby se na farmě udrželi. Je ale jasné, kdo si bude balit kufry. Pavel se sice na poslední chvíli snaží, ale svým divným humorem už dávno mladou farmářku odradil. Ta se hlavně baví tím, jak se chlapi začínají špičkovat.

Michal i Míra by si život s Andreou uměli představit. A Pavel dostal na cestu slunečnici. Jiskření se v jeho případě nekonalo.

U snílka Pavla

Pavel se hned po ránu vydal s Elenou na ranní procházku a v tom okamžiku jí byl ještě sympatický. Elena mu alespoň vysvětlila, že jeho tymián, který dává do divočiny, je vlastně levandule. 

Po návratu z procházky obě ženy spojily sílu a zaútočily na otužilce Pavla, aby přitopil. Jeho studený odchov pro dámy v letech už prostě není ideální. Pavel předstíral, že jim vyhoví, potom ale zaujal jinou strategii a usoudil, že když bude ženy celý den prohánět venku za každého počasí, budou nakonec doma rády, že jim neprší na hlavu a nebudou ho prudit s topením.

Dámy také postupně poznávají, že Pavel má stovky plánů a každý den přidává další, ale sám vlastně neví, co si s tak rozsáhlým rodinným majetkem počít. Megalomansky si chce plnit své dětské sny, ale neuvědomuje si, kolik je mu let a měl by si přiznat, že většinu toho už prostě nestihne.

Už je i jasné, proč žije sám a nejspíš to tak i zůstane. On ani nehledá spřízněnou duši. Chce levnou pracovní sílu, která místo výplaty dostane novou várku jeho nápadů.

farmář Pavel, Zdroj: FTV Prima

U farmáře Josefa

Veronika musela pracovně na den opustit farmu, a to se jí v následujících dnech stane osudovým. Na Josefa je až moc emancipovaná a její dny na farmě jsou sečtené. Valerie a Martina mají větší šanci zapůsobit.

Josef se rozhodl vzít holky na výlet na velký rybník a s každou se projel na šlapadle a „moudře pohovořil“. Obě se cítily dobře a na Josefovi je vidět, že rozum v jeho rozhodování tak moc nefunguje a ač si to ještě nepřipouští, Ruska Valerie si ho už zaháčkovala. Muselo by se stát něco hodně nečekaného, aby Martina srovnala skóre.

U farmáře Zdeňka

Indiánské ženy si už pomalu na divoký život u Zdeňka zvykají. Nikola a Jana zřejmě chtějí chlapa za každou cenu. Zdeněk je však jen kritizuje a je téměř uražený, že mu v kotlíku nad ohništěm každý den nevyvařují. Přijde mu, že se o něj vůbec nestarají, a když ráno přijde, ani na něj nečeká snídaně.

Netrpělivě tak vyčkával příjezd Katariny, která mu má poradit, kterou z žen si má nechat. A dočkal se. Rázná Katarina převzala v teepee velení a obě mladé a nezkušené ženy trochu zasvětila do mužské mentality. Nešetří ale ani farmáře a Zdeněk si tak musel vyslechnout, že jsou mladé ženy zaražené hlavně kvůli tomu, jak se k nim chová.

Zdeněk tak možná od Katariny nedostane úplně takovou službu, jakou očekával, ale konečně se dočkal teplé večeře, kterou mu ženy v kotlíku na ohni uvařily. Jak to asi mladý farmář plánuje do budoucna? Chce, aby mu rodinka bydlela v teepee, manželka žvýkala kůže a sbírala lesní plody a byliny? A rodit by měla odejít někam do přírody, aby ho tím neobtěžovala?

Zdroj článku: