Farmář hledá ženu: Mamánek František si rád sáhne a něžnou práci s vemenem umí ocenit Josef

Farmář hledá ženu: Mamánek František si rád sáhne a něžnou práci s vemenem umí ocenit Josef
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na farmách se brzy ráno rozbíhá život. V údolích je ještě mlha, ptáci se sotva probudili a Zdeněk už vletěl ke svým indiánským nevěstám do teepee. Snídani však nepřinesl. Utekly krávy a bylo třeba je dostat zpět do jejich výběhu na louce.

Není divu, že je Zdeněk zatím sám

Všechny tři ženy se řídily instrukcemi a krávy nakonec skončily tam, kde měly. Ale ani potom Zdeněk pohostinností moc neoplýval. Ženy si nasekaly dřevo, rozdmýchaly oheň, aby si mohly uvařit alespoň něco teplého do žaludku. Ani s hygienou to nebylo nic moc. Polní koupelna měla mít kanystr plný vody, ale jak se ukázalo, vody v něm bylo sotva na dně. Nejspíš si budou muset počkat na déšť. Při další práci si farmář pochvaloval Bohdanu, ale nakonec z něj vypadlo, že k ní chová spíš city jako k matce, a tak nebylo divu, že ji večer dal slunečnici a poslal ji domů. Aby si farmář výběr ujasnil, povolal si na farmu Katarinu, zkušenou účastnici této show, se kterou se poznal na zámku. Ta mu má zkušeným okem děvčata zrevidovat a vybrat tu, která mu bude „dobrou hospodyní“. Možná je na tom nejlépe vyřazená Bohdana.

U Františka jako v bavlnce, jen ta maminka …

Lucka a Štěpánka jsou doslova hýčkané. Po něžném budíčku už byla připravená káva a buchta. A potom hurá k ovcím. Štěpánka si pochvalovala, jak je František doma uvolněný a příjemný. Ještě více se uvolnil, když musela nečekaně na den odjet a na farmě zůstala jen Lucie. Ta moc uvolněná nebyla a z Františkova osahávání byla trochu vyplašená. S maminkou si rozuměla dobře, což je pro Františka velmi důležité. Nevěstu mu prostě musí schválit. Ještě žádná schvalovací komisí neprošla? Když se Lucie zmínila o agroturistice a nápadu na ubytování turistů na farmě, František se doslova tetelil blahem.

Štěpánka bude jen těžce dohánět zameškaný den. Vypadá to, že František už vzplál, teď ale bude záležet na mamince.

farmář František, zdroj: FTV Prima

U Josefa na sebe holky trochu žárlí, na udělání dobrého dojmu ale stačí pěkně podojit kozu

I u Josefa dostávají hosté snídani. On mohl oči nechat na Valerii a Martina i Veronika to neomylně zaregistrovaly. Verča se trochu uklidnila, když ji vzal farmář na nákup. To se zase nelíbilo Valerii a Martině.

Svou pozornost ale spravedlivě rozdělil, s Martinou byl na procházce a Valerii vzal do chléva, aby se předvedla, jak ji půjde dojení. Byl z ní nadšený, ale nejspíš to nemělo s prací zase tolik společného, i když tvrdil, že plusové body má za dojení.

Andrea si chce nechat všechny tři

Pohlední farmářka je zatím s nápadníky spokojená. Když je hodně zaměstnala, i vtipálek Pavel dělal co měl a neotravoval okolí svým divným smyslem pro humor. Jako odměnu za práci je vzala na výlet. Krajinu si prohlédly z vrchu, ale ne z koňského hřbetu. Vzala je proletět letadlem.

Pavel měl doma téměř Vánoce

Už dlouho doma neměl ženu a teď mu pod střechou spaly hned dvě. Ani dospat nemohl. Když ale dámy společensky konverzovaly dvě hodiny u snídaně, už brblal. Měl pro ně už naplánovanou práci. Šup na kolena a sbírat ve vysoké trávě opadané švestky na slivovici. Počáteční Ivanino nadšení se vytratilo a zřejmě si pobyt představovala trochu více romantický. Množství práce, které na rozlehlém pozemku bylo, ji trochu vyplašilo. Alena zůstala stále nadšená, jen si nedovede představit, že by v tak studeném domě mohla žít i přes zimu. Vydrží Aleně pocit, že je to právě ona, kdo by měl v trochu chaotickém prostředí nastolit řád?

 

Zdroje článku: