Zdeněk Julina z Ulice slaví dnes narozeniny

Zdeněk Julina z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2018 vstoupil do Ulice herec Zdeněk Julina, aby v ní ztvárnil roli otce Davida Kučery. Vystupoval po boku své seriálové ženy Vlaďky Kučerové, která ho zvládla v ledasčem usměrnit. Víte, že herec, který je doma především na zlínských divadelních prknech, oslaví 28. července své 57. narozeniny? 

Zdeněk Julina jako výbušný Dušan Kučera 

Pamatujete si, jak do života postav v Ulici vstoupil tatínek učitele Davida Kučery? Postaral se o napínavý děj, respektive o úsměvnou realitu všedních dní. Když se totiž žení váš syn, je poznání rodičů jeho partnerky společenská nutnost. Nikdo vám ale nezaručí, že si sednete. A právě to byl případ Dušana Kučery. Když byla svatba Terezy Jordánové a Davida Kučery na spadnutí, nezbývalo než spolu seznámit i rodiče obou partnerů. A právě to se stalo.

Rodiče Terezy Tomáš Jordán a Bára Krausová (dříve Jordánová) se setkali s rodiči Davida. Těmi byla Vlaďka Kučerová (herečka Alena Mihulová) a Dušan Kučera (herec Zdeněk Julina). Je jasné, že ne každému takové setkání udělá radost, protože rodiče partnerů vašich potomků si opravdu nevyberete. Schůzka by proběhla docela v klidu, kdyby to však nezačalo pořádně skřípat mezi Tomášem Jordánem a Dušanem Kučerou. Ti dva byli natolik rozdílní, že postupem času spolu nemohli dýchat vzduch ve stejné místnosti. Největší problém měl právě morous Kučera, kterému se Tomáš Jordán se svou zálibou v broucích a ekologii vůbec nezamlouval. A kdyby jenom nezamlouval, mezi těmi dvěma vznikaly slovní a později dokonce si fyzické roztržky.

Dušan Kučera měl trpělivou ženu, kterou miloval 

Přestože byl Dušan Kučera spíše pragmatický muž a tak trochu protiva, měl štěstí na skvělou ženu, kterou mu v seriálu hrála herečka Alena Mihulová. Ta coby Vlaďka si s Tomášem neskutečně sedla, měla životní nadhled a také schopnost svého muže krotit a usměrňovat. Právě díky ní a jejímu úžasnému vztahu k Tereze Jordánové mohla velkolepá svatba proběhnout i přesto, že Dušan nemohl Tomáše ani cítit.

Přitom Tomáš v tom byl nevinně. On se jen snažil společensky konverzovat. Jenže znáte Tomáše! Pro ekologii je natolik nadšený, že si kolikrát ani neuvědomuje, že ostatním svůj názor vnucuje. Ale zpátky k Dušanu Kučerovi. U něj je potřeba říct, že ačkoliv prskal na své okolí, moc dobře si uvědomoval, že jeho největším štěstím je jeho žena a rodina. V Ulici už neúčinkuje, spolu se svou seriálovou ženou Vlaďkou z ní definitivně zmizeli, když skončila dějová linka Matěje a Kataríny, do které byli také vtaženi. 

Vlaďka Kučerová byla jednu dobu velkou oporou Matěji Jordánovi a řešila jeho komplikovaný vztah s Katarínou. Dokonce jednu dobu navázala bližší vztah s jejím otcem, který byl vdovec. Divákům mohlo chvíli připadat, že se jí manžel příliš nevěnuje, protože většinu svého volného času trávila pomocí v prádelně. Vlaďka Kučerová je však vždy a znovu přesvědčila o tom, že se mýlí a že je pro ni její manžel důležitý. 

Zdroj článku:
  • Autorský text