Ordinace v růžové zahradě 2: „Země se zachvěla, dvakrát,“ pochlubil se Brouček

Ordinace v růžové zahradě 2: „Země se zachvěla, dvakrát,“ pochlubil se Brouček
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Broučkovi štěstí dlouho nevydrží, Alena konečně pochopí, co se děje, a Radka a Vojta jsou v hledáčku policie. Epizoda 1069 je plná napětí a špatných dějových zvratů.

Nejžhavější kamenická nevěra je tady

Brouček ani pořádně nepochopil, co se to vlastně dělo, a když od něj Eva odchází, má v plánu přijít domů a vztah s manželem ukončit. Zrada, kterou opět pocítila, ji utvrdila v tom, že Brouček pro ni bude jako partner mnohem lepší.

Jenže Jáchym je doma plný nadšení a hned ji bere i s kozou do auta, aby jí ukázal velké překvapení. I přes velkou snahu se tak Eva nedostane k tomu, aby mu řekla, co prožívá.

Jako studená sprcha potom zapůsobí zjištění, že Jáchym nebyl v minulých dnech na záletech, ale hledal pro ně dům a údajná milenka byla vlastně makléřka. Eva je zmatená, a protože potřebuje na někoho hodit vinu, vybere si Broučka. Při první příležitosti mu vmete do tváře, že lhal jen proto, aby ji dostal do postele. Zlost, kterou obrátila proti němu, tak zmírnila její pocit viny. Vydrží ale Jáchymovi nadšení? Dokáže se notorický záletník změnit?

Problém je, že dotěrný Švarc objevil doma stopy po dámské návštěvě a Brouček se mu v euforii přiznal, že „se s Evou dvakrát zachvěla země“. Švarc mu to schvaluje, protože nedávno ho Jáchym ztrapnil před pacientkou, a tak si to podle zhrzeného doktora zaslouží. Jenomže je to Švarc!

I přes ujištění, že bude diskrétní, při první příležitosti Jáchymovi vmete do obličeje, že je paroháč a přidá detaily. To by mohlo do vztahu Jáchyma a Evy přinést nečekané zvraty.

Brouček a Jáchym, zdroj TV Nova

Úplně jiné starosti řeší Alena a Ondra

Alenu doma nachází Jakub v bolestech, a když se dozví, o co jde, bere ji do nemocnice. Samovolný potrat ho vystrašil. Při té příležitosti se také dozvídá, že vztah s Ondrou je opět pryč. Neváhá, zabalí mu posledních pár věcí a jede ho navštívit na ubytovnu.

Místo posměchu mu však volá záchranku a dozvídá se, že bývalý kamarád má mnohem větší problémy než rozzlobenou přítelkyni. Alena náhodně zjišťuje při odchodu z nemocnice, že je Ondra hospitalizovaný. Ten jí však tvrdí, že jde o zápal plic a doufá, že brzy odjede do hradecké nemocnice.

Až doma se od Jakuba Alena dozvídá, co se vlastně děje. Konečně! Těsně před odjezdem se tak s Ondrou smiřuje, on ji ale sděluje, že možná zemře, a proto nechce, aby se s ním dále trápila. Když však Alena pochopila, že její problém je sice velice emotivní a bolestivý, ale Ondrovi jde o život, nehodlá dělat, že je jejich láska minulost.

Vojta i Radka v péči policistky Šachlové

Na kelímku od čaje, který byl nalezený na střeše nemocnice v místě, kde se zdržoval Renner před pádem, je DNA Radky, a to Šachlové stačí. Než stihne Radku zatknout, navštíví ji Hanák a prosí ji, aby Zitu z celé tragické události vynechala, protože jen díky ní je živá a Zita má malé dítě.

Smrt Rennera je tak přičítána Radce a ani Vojtova výpověď a Sandřina podpora jí nepomohou. Radka bere vinu za pád násilného doktora na sebe. Věc se ještě zkomplikuje, když Mára ohlásí, že někdo změnil zdravotní zprávu k Rennerovi. Hned se mu vybaví, že viděl u počítače Vojtu.

A co bude příště?

Klára se rozhodne, že bude svědčit o Rennerovi a jeho násilnostech. Vojta bude bránit Radku na policii a Šachlová má jasno už od začátku. Ondrův zdravotní stav se zhorší a bude bojovat o život. Boj v nemocnici vyvolá i napjatá situace mezi Jáchymem a Broučkem. I mop může být použitý jako zbraň!

Zdroj článku: