Tragický konec primáře gynekologie v Ordinaci

Tragický konec primáře gynekologie v Ordinaci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V tomto posledním díle se podíváme na to, jak dopadl příběh našeho oblíbeného lékaře a primáře. Čestmírův vztah s Alenou se otřásal v základech. Souvisí s tím fakt, že Mázl zažívá těžké časy se svým kolegou Martinem

Čestmírův vztah s Alenou se otřásal v základech. Souvisí s tím fakt, že Mázl zažívá těžké časy se svým kolegou Martinem. Mázl totiž vyšetřuje případ znásilnění, ze kterého byl Martin obviněn. Celá tato kauza je pro oba dost nepříjemná a komplikuje to celou jejích vzájemnou spolupráci. Mezitím Martin pádí za Alenou. Ve stejné době se Alena rozhodla přijmout pracovní nabídku Mázla a začala také pracovat v nemocnici. 

Mázl se stihl i na krátkou dobu dostat za mříže. Jednalo se o údajné napadení Martina, které bylo klasifikováno jako pokus o vraždu. Nakonec byl však náš lékař očištěn a dostal se na svobodu.

Rok 2021 byl však pro Čestmíra Mázla v Ordinaci v růžové zahradě konečnou.

Začátek konce přišel tak, že se Čestmír rozhodl odjet do Mexika.

Čestmír totiž zemřel na lékařské misi, kde byl zastřelen drogovým gangem v Mexiku.

Tato zpráva přišla jako blesk z čistého nebe, Alena se po této události totálně zhroutila a není se čemu divit. Přijít o milovanou osobu a zvlášť takovým způsobem, to je hrozný osud.

Michaela Badinková alias Alena, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Primář gynekologie zažil během své kariéry v Ordinaci mnoho okamžiků. Velká část příběhu se točila kolem jeho pletek se ženami, nevěrou a milostnými dramaty. Zažil velmi negativní okamžiky jako tragické smrti svých bývalých manželek, na druhou stranu se mu narodilo mnoho dětí a ze seriálu nakonec odešel jako úspěšný lékař.

Postava lékaře Mázla se stala neodmyslitelnou ve spojení s tímto nekonečným seriálem a většina z nás si bude Petra Rychlého pamatovat jako lékaře gynekologie z Ordinace.

 

Zdroj: